Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Er even lekker tussen uit naar het all-inclusive park in Duitsland, Wunderland Kalkar. Wunderland Kalkar is ideaal voor kinderen en volwassenen en is een oude kerncentrale die is omgebouwd tot een hotel en uitgaanscentrum met daarbij een attractiepark genaamd Kernie's Wunderland. Bij Wunderland Kalkar geniet je van een uitgebreide all-inclusive formule waar je 3, 4, 5-daagse hotelarrangementen kunt boeken. 

Op de site van Wunderland Kalkar zie jij wat je allemaal kunt doen. Van bowlen tot het zweven in de zweefmolen, lekker een drankje doen inclusief hapje, heerlijk ontbijten en vervolgens gewoon de dag weer opnieuw beleven. Wunderland Kalkar geeft nooit verveling, dus ga snel naar de site en boek jouw weekend of langer weg met jouw gezin, vrienden en meer voor een gezellig weekend weg.

24/7 Discount is de website voor jou als je op zoek bent naar leuke uitjes, mooie producten en meer. Zo kun je bij 24/7 Discount ook een leuk weekend boeken bij bijvoorbeeld Wunderland Kalkar. Boek jouw leuke uitje vandaag nog en profiteer van ledenkorting.

Korting Wunderland kalkar

Wunderland kalkar