Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Xmini Shopl verkoop mini speaker boxjes voor je MP3-speler, iPod, telefoon, smartphone of ander mobiel muziek apparaat. Een perfect en klein alternatief als je een docking station overweegt te kopen. Dockingstations zijn over het algemeen vrij groot. De speakerboxjes, ter grootte van een pingpongballetje, hebben door een knap staaltje technologie extreem goed geluid. De luidsprekers zijn voorzien van een mini-bass-systeem zodat je ook onderweg goed geluid de wereld in kan slingeren!

De boxjes zijn handig voor draadloze muziek op vakantie, op het strand of in het park. Bestel op Xmini Shop jouw nieuwe speakerboxjes, verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Bij een besteding hoger dan € 50,- betaal je geen verzendkosten. 

Wil jij heerlijk genieten van leuke muziek en dit via Bluetooth af kunnen spelen? Dan is de Xmini iets voor jou. Kijk snel naar het aanbod aan leuke gezellige kleuren aan speakers en bestel direct online via 24/7 Discount zodat jij ledenkorting ontvangt op jouw account. 

Korting Xmini Shop

Xmini Shop