Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Zelfkaasmaken kun je alle informatie en recepten vinden om zelf kaas te maken. In de webwinkel zijn meer dan 150 producten opgenomen om bijvoorbeeld zelf Franse kaas of Mozzerella te maken.

Voeg op Zelfkaasmaken gratis recepten toe aan je winkelmandje. Maak zelf Goudse kaas, Kwarktaart, Mexicaanse kaasoep, Pasta met spinazie saus en kaas, Caponata met Parmezaanse kaas en Kaasfondu met blauwe kaas. Je shopt online leuke kaasmaaksetjes en je bereid de heerlijkste producten met de heerlijkste kazen. Van leuke kaasboeken, tot bereidingsproducten shop je online bij Zelfkaasmaken. Bekijk direct het actuele aanbod en maak binnenkort je eigen kaas met de producten van Zelfkaasmaken. Bij een bestelling hoger dan € 75,- betaal je geen verzendkosten. 

De heerlijkste kaas maak je zelf en door het gebruik van de juiste middelen kun jij dat gewoon thuis. Kijk snel via 24/7 Discount bij Zelfkaasmaken en ga zelf thuis aan de slag voor de heerlijkste kazen en shop er een leuk kaasboek bij zodat je een beetje kunt experimenteren.  Profiteer via 24/7 Discount van ledenkorting op jouw account. 

Korting Zelfkaasmaken

Zelfkaasmaken