Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het is natuurlijk algemeen bekend, volgens de vrouwen, dat vrouwen beter rijden. Maar het is echt zo, vrouwen maken minder ongelukken op de weg en hebben een kleinere kans op schade aan hun auto. Dus waarom zou jij als vrouw zijnde de hoofdprijs betalen voor een autoverzekering? Bij Zij Rijdt Beter kun jij speciaal als vrouw zijnde jouw autoverzekering afsluiten en profiteren van de voorwaarden van Zij Rijdt Beter waaronder een relatief lage premie.  

Bij Zij Rijdt Beter geniet je van een goede en snelle service wanneer er wel iets aan de hand is en kun je jezelf verzekeren op de volgende manieren: WA, WA Plus en Allrisk. Daarnaast kun je diverse aanvullingen nemen bij jouw verzekering zoals een no-claimbeschermer, een ongeval inzittenden verzekering en rechts bijstand. Kortom, als vrouw wordt je goed geholpen bij Zij Rijdt Beter en ben jij gegarandeerd goed verzekerd.  


De beste verzekering sluit je af via 24/7 Discount. Als vrouw doe je dat bij Zij Rijdt Beter en via 24/7 Discount profiteer jij van ledenkorting op jouw account. Ga  daarom snel naar 24/7 Discount en profiteer direct van interessante premies en ledenkorting. 

Korting Zij Rijdt Beter

Zij Rijdt Beter