Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De Zilveren Kruis basispremie voor 2020 is € 115,95 per maand bij € 385,- eigen risico. Verhoog je het eigen risico maximaal dan ontvang je korting en betaal je slechts € 95,95 per maand.

Bij Zilveren Kruis kan iedereen een basisverzekering afsluiten. Wat er vanuit de basisverzekering wordt vergoed, heeft de overheid bepaald. Iedere zorgverzekeraar vergoed daarom dezelfde zorg vanuit de basisverzekering. De verschillen in de basisverzekering zitten in het aantal geselecteerde ziekenhuizen waar je 100% vergoeding krijgt voor zorg op afspraak. Goed om te weten is dat je voor spoedeisende hulp in elk ziekenhuis terecht kunt. Zilveren Kruis heeft drie basisverzekeringen, Basis Budget, Basis Zeker en Basis Exclusief.

Er zijn vijf aanvullende verzekeringen. De Basis Plus Module en 1 ster, 2 sterren, 3 sterren en 4 sterren. De premies zijn leeftijdsafhankelijk. Door de juiste leeftijd-range te selecteren zie je welke premie er bij welke aanvullende verzekering hoort. Ook voor de tandarts zijn er vijf verschillende verzekeringen. Tand Basis en eveneens 1 t/m 4 sterren. Lees op de website van het Zilveren Kruis welke vergoedingen horen bij de betreffende aanvullende verzekeringen en bepaald zelf wat je wilt verzekeren.

Korting Zilveren Kruis via Zorgkiezer

Zilveren Kruis via Zorgkiezer