Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil je weten hoe het zit? Neem dan een abonnement op Zo Zit Dat. Het onwijs leuke en leerzame tijdschrift met ongelooflijk veel weetjes en feitjes. Ontdek alles over ijsberen, uilen, termieten en kom alles te weten over het zonnestelsel. Zo Zit Dat is een te gek blad voor nieuwsgierige jongens en meiden.

Kijk op de website van Zo Zit Dat en bestel een abonnement van 7 of 14 nummers met korting. Je ontvangt vervolgens elke maand de Zo Zit Dat in de brievenbus. En je kan het tijdschrift ook nog eens digitaal lezen wanneer je een abonnement afsluit. Je kinderen zullen het fantastisch vinden om bijzondere feitjes te leren. Maar lees het tijdschrift zelf ook, anders raak je achterop bij de kids!

24/7 Discount houd je op de hoogte van kortingen en andere aanbiedingen bij online boeken- en tijdschriftenwinkels. Voor korting op tijdschriften kijk je dus eerst bij 24/7 Discount. Misschien staat er wel een leuke actie van Zo Zit Dat tussen voor korting op je abonnement. Via 24/7 Discount bestel je al je boeken en tijdschriften online met ledenkorting.

Korting Zo Zit Dat

Zo Zit Dat