Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Op Zomerhuisje staan ca. 2.500 vakantiewoningen verspreid over Frankrijk, Italië, Spanje en de Alpenlanden. De huisjes variëren van vrijstaande villa's en karakteristieke landhuizen tot luxe appartementen en vakantieparken. Hier kun jij heerlijk tot rust komen en genieten van een welverdiende vakantie met je vrienden, je familie of samen met je gezin of alleen met je partner. 

Of je nu een weekendje weg wilt met de vereniging, er even tussenuit gaat met de kinderen, samen wil ontspannen aan het water, actie in de bergen zoekt, educatief op de boerderij of sportief op de golfbaan wilt zijn; op Zomerhuisje krijg je gelijk zin om te boeken! Zoek gemakkelijk naar wat je zoekt door middel van de zoekfunctie en de leukste vakantiewoningen verschijnen direct in beeld. 

De heerlijkste vakanties boek je altijd en alleen via 24/7 Discount. Via 24/7 Discount kun je bij diverse vakantieaanbieders leuke accommodaties huren en profiteer jij bij jouw boeking van ledenkorting. Kijk snel of er een actie is voor Zomerhuisje en boek vandaag nog online via 24/7 Discount.

Korting Zomerhuisje

Zomerhuisje