Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil jij jouw mobiele telefoon verkopen voor een leuk bedrag? Bekijk dan de mogelijkheden voor het verkopen van jouw mobiele telefoon bij Zonzoo. Je krijgt meer voor jouw toestel wanneer hij nog werkt, maar ook als hij niet werkt, krijg jij alsnog een bedrag voor jouw mobiele telefoon. Van belang is dat je het IMEI nummer bij de hand houdt zodat jij dat op Zonzoo kunt invullen. Dan wordt er gekeken of het toestel nog werkt of niet en wordt de prijs gehanteerd op jouw ingevulde gegevens.  

Wanneer je jouw gegeven hebt ingevuld en hebt besloten jouw telefoon te willen verkopen aan Zonzoo dan krijg je een adreslabel opgestuurd zodat jij jouw mobiele telefoon kunt kosteloos kunt opsturen. Zodra jouw mobiele telefoon is getest en bekeken en alles naar waarheid is ingevuld, wordt het bedrag overgemaakt op jouw rekening. Verkopen van jouw mobiele telefoon is nog nooit zo makkelijk geweest. De telefoons worden gerecycled.


Bij 24/7 Discount kun je via Zonzoo jouw mobiele telefoon verkopen en krijg jij bovenop het bedrag wat jij krijgt vanuit Zonzoo een extra ledenkorting op jouw account. Kijk daarom snel bij Zonzoo en kijk of jij jouw telefoon nog voor een interessante prijs kunt verkopen en laten recyclen en ontvang extra inkomen. 

Korting Zonzoo

Zonzoo