Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vind je een 4G smartphone te duur? Bij Zopo Benelux ben je goedkoper uit. Zopo Benelux is de webshop waar je alles kunt vinden voor de ZOPO smartphone. De ZOPO heeft het model ZP200 3D gepresenteerd, de eerste smartphone, Dual sim met 3D-technologie. Naast de 4G LTE toestellen koop je hier ook de accessoires voor de ZOPO.

Ga naar de website van Zopo Benelux en bekijk het uitgebreide aanbod aan toestellen en accessoires. Voor € 139, - heb je al een ZOPO ZP520 4G inclusief gratis flipcover. Kijk ook bij de accessoires zoals batterijen, hoesjes en kabels. En vergeet de koopjeskelder niet. Hier vind je Zopo smartphones die extra voordelig geprijsd zijn. Je hebt twee jaar garantie op een toestel en boven een bedrag van € 100, - word je bestelling verzekerd verzonden. Kijk, klik en bestel vandaag nog je GSM bij Zopo Benelux.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties zoals korting op je aankopen of 1 + 1 acties en voordeel op je verzendkosten. Kijk of er een actuele kortingscode van Zopo Benelux beschikbaar is als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone. Profiteer bovendien direct van interessante ledenkorting op jouw bestelling door je in te schrijven bij 24/7 Discount.

Korting Zopo Benelux

Zopo Benelux