Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de wintermaanden en bij gladheid wil je natuurlijk dat mensen veilig bij jou de straat in kunnen rijden en parkeren voor je kantoor. Zorg voor schone wegen en opritten met strooizout van Zoutweb. Snel, veilig en betrouwbaar wateronthardingszout kopen, het is nog nooit zo makkelijk geweest! Bestel al je zout nu online. En het voordeel: geen gesjouw, want de zware zakken en pallets worden thuis of op kantoor afgeleverd.

In de webshop vind je strooizout, pekel, steenzout, broxozout, industriezout, dooikorrels maar ook strooiers. Om het strooizout nog beter te kunnen verspreiden, vind je er namelijk diverse accessoires. Deze accessoires worden veelvuldig gebruikt door particulieren en professionals en vormen een ideale samenwerking met het strooizout. Tribunes, trappen, parkeerterreinen, stoepen, niets is voor deze zoutstrooiers te gek. Alles wordt gratis verzonden, ongeacht de bestelling en je kan veilig online betalen bij Zoutweb.


Blijf op de hoogte van veilige aanbiedingen via 24/7 Discount. Voor de wintermaanden is het handig dat je strooizout in huis hebt. Kijk of er een kortingscode van Zoutweb beschikbaar is en bestel met korting. Profiteer van ledenkorting op je online bestellingen via 24/7 Discount.

Korting Zoutweb

Zoutweb