Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Zuigflessen

Ieder kind heeft ze nodig, althans, wanneer er geen borstvoeding wordt gegeven, want toch geeft dat bij vele moeders toch de voorkeur, maar als borstvoeding niet lukt, wat ook goed mogelijk is, dan kun je als alternatief flesvoeding geven en heb je daar goede zuigflessen voor. Zuigflessen zijn handige flessen waarbij je de speen volledig kunt reinigen en eventueel los kunt kopen ter vervanging.  

Zuigflessen vind je van merken als Philips Avent, Béaba, Difrax, Dr. Brown en andere merken. Door gebruik te maken van een filter in de fles is de kans op buikkrampjes een stuk kleiner. De meeste flessen geven aan dat het tegen buikkrampen is. Ook vind je zuigflessen van warenhuizen als HEMA, V&D, Prenatal en meer en kun je jouw kindje geven wat het nodig heeft.  

De zuigflessen shop je online via 24/7 Discount met ledenkorting bij de aangesloten webshops. Bekijk snel welke shops zijn aangesloten en bestel via 24/7 Discount met leuke acties en aanbiedingen waardoor het sparen van ledenkorting nog leuker wordt via 24/7 Discount.