Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Ben je zwanger en heb je een navelpiercing? Op Zwangerschapsnavelpiercing.nl kun je navelpiercings bestelling, speciaal voor als je zwanger bent. Doordat je zwanger bent, rekt jouw navel (of eigenlijk je hele buik) uit en moet een normale navelpiercing eruit gehaald worden. Zwangerschapsnavelpiercing heeft diverse piercings in leuke kleuren en dessins die jij wel tijdens jouw zwangerschap kunt dragen. 

De piercings zijn flexibel en lang en kun je tijdens de zwangerschap dragen ter vervanging van de metalen navelpiercing. De zwangerschapsnavelpiercing voorkomt uitgroei en littekens. De recensies van eerdere kopers zijn ontzettend positief waardoor je direct overtuigt wordt dat je er ook één wil hebben. 

Ook tijdens je zwangerschap gewoon je navelpiercing blijven dragen? Dat kan met een navelpiercing via Zwangerschapsnavelpiercing. Shop jouw navelpiercing online via 24/7 Discount en ontvang ledenkorting op jouw bestelling en blijf op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen van Zwangerschapsnavelpiercing. 

Korting Zwangerschapsnavelpiercing

Zwangerschapsnavelpiercing