Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Zweetbanden

Wanneer je een fanatieke sporter bent en meerdere malen per week jouw sportschoenen aantrekt, dan weet je ook dat transpireren/zweten erbij hoort. Het is niet altijd even fijn om te zweten en je kunt er bijvoorbeeld last van krijgen wanneer het je ogen in loopt, ideaal daarvoor zijn zweetbanden. Deze zijn er voor je hoofd, maar ook voor om je pols zodat je daar je zweet aan af kunt vegen. Deze kunnen na het sporten gewoon in de was, net als al je sportkleding en komen er ook weer fris en fruitig uit.  

Zweetbanden vind je in diverse kleuren, van merken als Nike, Adidas, Lotto en meer en ze zijn gemaakt van badstof wat veel vocht op kan nemen. Kies voor knalroze, rode, witte, zwarte of iets wat exact matcht met je sportoutfit en jij onbezorgd kunt gaan sporten.  

De fijnste zweetbanden shop je online via 24/7 Discount waar je altijd profiteert van ledenkorting bij de aangesloten webshops. Bekijk snel het aanbod aan zweetbanden en waar je deze online kunt shoppen zodat jij direct profiteert van leuke aanbiedingen en acties. 

Keller Sports
4.00% korting

Voor als je graag tennist, de fitness sport beoefent of vele kilometers hardloopt, is Keller Sports...

Bezoek Keller Sports met korting