Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de zomer is het heerlijk, een zwembad in de tuin waar je kinderen of misschien jij zelf wel heerlijk kunt vertoeven om lekker af te koelen van de warme dagen. Bij Zwembadexpress.nl vind je een ruim assortiment aan zwembaden voor in jouw tuin, van grote zwembaden met trappetje en pompen om het water schoon te houden. Of je nu op zoek bent naar een klein kinderbadje, een grote opblaasbare spa of opzetbaden, je shopt het online via Zwembadexpress.nl. 

Zwembadexpress.nl staat bekend om een snelle levering en bij een bestelbedrag hoger dan € 99,- betaal je geen verzendkosten. Kijk snel voor een Intex zwembad, een kinderbadje of een grote exemplaar voor in jouw tuin en shop ook goede accessoires voor jouw zwembad online van goede kwaliteit bij Zwembadexpress.nl. 

Kies voor goede kwaliteit zwembaden en profiteer van mooie aanbiedingen, acties en ledenkorting via 24/7 Discount. Kijk snel voor de aangesloten webshops van 24/7 Discount en bestel vandaag nog online de mooie zwembaden voor jezelf, je kids en meer.

Korting Zwembadexpress.nl

Zwembadexpress.nl