Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Vanaf 2 jaar kun je jouw kind leren fietsen. Als eerste heb je dat daarvoor waarschijnlijk al op een soort van loopfiets gedaan waar je een stang aan hebt zodat je kunt duwen, maar wanneer het voorjaar is begonnen is het wel leuk wanneer jouw kleine zelf kan leren fietsen zodat hij/zij de wereld kan verkennen. Bij 123kinderfietsen vind je een ruim assortiment aan kinderfietsen vanaf 12 inch. Mooie fietsen van diverse merken zoals Lief!, kawasaki, Sesamstraat en meer. 

Leuke fietsen, met trappers, zijwieltjes of steps vind je online bij 123kinderfietsen zodat jij jouw kind kunt leren fietsen. Voor zowel jongens als meisjes zijn er stoere modellen. Een 12 inch fiets is geschikt voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Daarna ga je al voor grotere modellen. Bij 123kinderfietsen vind je schoolfietsen, BMX, steps en veel meer en profiteer je door de ruime voorraad van een snelle levering. 

Bekijk het aanbod aan fietsenwebshops op 24/7 Discount en sla direct je slag voor de leukste fietsen. Zo kun jij al snel profiteren van leuke acties en aanbiedingen en ook van ledenkorting op jouw account van 24/7 Discount.

Korting 123kinderfietsen

123kinderfietsen