Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De speciaalzaak voor echte kookliefhebbers is 12Cook. Bij 12Cook vind je een ruim assortiment aan mooie producten voor het maken van heerlijke gerechten, taarten en andere baksel. 12Cook biedt met name producten voor het bereiden van lekkere gerechten, hierbij kun je denken aan keukenmachines, kookboeken, maar ook aan barbecues en andere praktische hulpmiddelen voor in de keuken. 

Bij 12Cook shop je overschalen, tafellinnen, bestek, koksmessen, keukenmachines en heel veel andere handige tools voor in de keuken om ze heerlijk te kunnen koken. Ook kun je er slagen voor mooi servies, leuke decoratie voor op tafel of bijvoorbeeld op taarten. Wanneer je bestelt bij 12Cook wordt jouw bestelling gratis thuisgestuurd vanaf € 20,- en dat maakt het bestellen nog leuker. 

De fijnste kookproducten shop je online via 24/7 Discount. Via 24/7 Discount vind je een groot aanbod aan webshops en profiteer jij direct van ledenkorting op jouw account. Ga daarom snel naar 24/7 Discount, zoek de webshop waar jij wilt winkelen en bestel direct online. 

Korting 12Cook

12Cook