Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als sporten echt jouw ding is, dan vind jij het misschien ook leuk om daar wat vaker mee bezig te zijn dan alleen in je vrije tijd. Bij AALO Opleidingen kun je een cursus doen tot sportinstructeur op het gebied van fitness, groepsfitness en yoga. Je wordt bij AALO Opleidingen opgeleid tot instructeur en kunt het volledig in de praktijk brengen door er je eigen beroep van te maken.

Van Fitness tot personal trainer, je kunt jouw skills direct in de praktijk brengen bij een sportschool en zelf de juiste technieken doorgeven aan jouw leden. Zo wordt sporten voor jezelf niet alleen leuker, maar stimuleer je ook anderen om te gaan sporten. Bij AALO Opleidingen krijg je professionele begeleiding en kun je diverse groepsfitness lessen gaan geven zoals bijvoorbeeld Bodyshape. Kijk daarom snel naar het cursusaanbod en volg jouw droom om je hobby tot jouw werk te maken.

Het aanmelden voor cursussen en opleidingen doe je altijd via 24/7 Discount. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op jouw account en kun jij direct aan de slag. Zo kun je ook terecht bij AALO Opleidingen en direct beginnen.

Korting AALO Opleidingen

AALO Opleidingen