AEGON kortingscode december 2023

€ 14,00 korting
AEGON korting

Aegon

https://www.aegon.nl/particulier/

Aegon Nederland is een financiële dienstverlener die miljoenen klanten helpt met hypotheken, verzekeringen, pensioenen en meer. Ontdek de voordelen van Aegon, de duurzaamheidskeurmerk, de servicepagina en de blogs en nieuws van Aegon Nederland en a.s.r.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Inloggen - Mijn Aegon

https://login.aegon.nl/login

Inloggen op Mijn Aegon. Inloggen. Gebruikersnaam vergeten? Wachtwoord vergeten? Inloggen met iDIN. Inloggen voor Pensioen.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Hulp bij het aanmaken Mijn Aegon account en inloggen | Aegon

https://www.aegon.nl/particulier/klantenservice/mijn-aegon

Mijn Aegon is een online platform waar je al je Aegonzaken kunt beheren. Op deze pagina vind je hulp bij het aanmaken en inloggen van een Mijn Aegon-account, oplossingen voor veelvoorkomende problemen en informatie over Mijn Aegon.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Mijn pensioen van Aegon | Aegon

https://www.aegon.nl/particulier/pensioen/mijn-pensioen-van-aegon

Met Mijn Aegon heeft u al uw pensioendocumenten altijd bij de hand. U kunt ze printen of op uw eigen computer opslaan. Handig: log gewoon in met uw DigiD. Een account aanmaken is dan niet nodig. U kunt via Mijn Aegon ook heel eenvoudig door naar www.mijnaegonpensioen.nl of www.mijnaegoncappital.nl. U hoeft dan niet opnieuw in te loggen.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Inloggen - Mijn Aegon

https://login.aegon.nl/login?digid&idp=50a4db17-93af-41f3-aee5-52e88679d949

Inloggen met DigiD voor je Pensioen. Alleen voor inzien van je pensioen. Voor je andere producten log je in met een Mijn Aegon account. Inloggen met DigiD.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Klantenservice Pensioen | Aegon

https://www.aegon.nl/particulier/klantenservice/pensioen

Aegon bezoeken? De collega's van Aegon klantenservice staan van maandag tot en met vrijdag voor je klaar. Ze helpen je via chat en telefoon zodat je zelf kiest hoe je het liefst contact opneemt. Onze collega's mogen in verband met privacyregelgeving alleen de persoon op wiens naam een contract staat helpen. Bezoek een van onze kantoren.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Actuele hypotheekrente | Aegon

https://www.aegon.nl/particulier/hypotheek/actuele-hypotheekrente

Voor leningen met een woningwaardeverhouding boven de 112,5% geldt een toeslag van 0,25% op het >95% tarief. De rentevaste periode is ten minste 1 jaar vast. Het rentetarief voor een overbruggingslening is 5,43%. Variabele rente is niet mogelijk bij Aegon SpaarHypotheek en Aegon Bankspaarhypotheek. Voor variabele rente geldt altijd dagrente.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Fondsen en koersen | Aegon

https://www.aegon.nl/particulier/beleggen/fondsen

Aegon biedt u zowel actief beheerde fondsen als passief beheerde indexfondsen aan. Uitgebreide fondsinformatie zoals factsheets, maandoverzichten, jaarverslagen en de juridische documentatie kunt u allemaal vinden bij het betreffende fonds.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Aegon Uitkerend Beleggingspensioen

https://www.aegon.nl/particulier/pensioen/aegon-uitkerend-beleggingspensioen

Het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen zou bij je kunnen passen als je: Kans wilt maken op een hoger pensioen en niet wakker ligt van een lager pensioen. Begrijpt dat er risico’s verbonden zijn aan dit pensioen en deze risico’s accepteert. Niet in de problemen komt als dit pensioen jaarlijks schommelt.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Woonverzekering berekenen en afsluiten | Aegon

https://www.aegon.nl/particulier/verzekeren/woonverzekeringen

Alles over fijn en veilig wonen. Alle woonverzekeringen in 1 pakket. Stel het Aegon Woon-VrijeTijdpakket zelf samen. Zo ben je thuis en op vakantie goed verzekerd.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Hoera, bijna met pensioen | Aegon

https://www.aegon.nl/particulier/pensioen/je-gaat-bijna-met-pensioen

Op deze pagina lees je meer over je keuzes en waar je op moet letten. Je kan je online goed voorbereiden. In Mijn Aegon vind je onder andere de hoogte van je pensioen, maar ook een keuzehulp. Hierin komen de keuzes die je voor je pensioen kunt maken aan bod. In Mijn Aegon zie je de hoogte van je pensioen en vind je de pensioenplanner.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Verhoogt Aegon ook pensioenen net als ABP en PME? | Aegon

https://www.aegon.nl/particulier/nieuws/verhoogt-aegon-pensioenen

Pensioenfondsen als ABP en PME hebben afgelopen jaren de pensioenen niet verhoogd of zelfs gekort. Dit heeft te maken met de dekkingsgraad. En de wetgeving hierover voor pensioenfondsen. Gelukkig is de dekkingsgraad goed en gaan pensioenfondsen weer verhogen. Goed om te weten: je pensioen bij Aegon was beschermd door garanties toen ...

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Clone of Vraag een adviesgesprek aan | Krijg advies van een Aegon ...

https://www.aegon.nl/particulier/verzekeren/levensverzekeringen/levensverzekering-komt-vrij/clone-je-lijfrente-komt-vrij-0/advies-van-aegon-adviseur

Aegon biedt geen nieuwe lijfrenteproducten meer aan, maar we helpen je nog steeds graag met je vrijkomende lijfrente. Op dit moment adviseren en/of bemiddelen wij producten van Brand New Day en Scildon. Wij geven dus geen onafhankelijk advies. Benieuwd wat wij voor je kunnen doen?

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

‘Ik ben de hypotheekbuddy van klanten’ | Aegon

https://www.aegon.nl/blog/hypotheek/ik-ben-de-hypotheekbuddy-van-klanten

Ik reageer altijd binnen drie uur. Ook in het weekend. Ik ben de hypotheekbuddy van klanten. Neem bijvoorbeeld vorig weekend. In het nieuws was dat de grens voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) omhoog gaat vanaf het nieuwe jaar. Dan stromen de WhatsApp-berichten binnen. Ik reageer direct en denk meteen met klanten mee.’.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

“De klant moet áltijd tevreden zijn.” - aegon.nl

https://www.aegon.nl/blog/verzekeren/de-klant-moet-altijd-tevreden-zijn

Samenwerking met Aegon. Voor het bedienen van klanten op de particuliere markt kiezen Jelte en collega’s vaak voor de producten van Aegon. “Aegon is al vanaf het begin verbonden aan ons kantoor en is ook vandaag de dag nog altijd een vertrouwde businesspartner waar we graag zaken mee doen,” aldus Jelte. “Wij zijn altijd voor de klant bezig.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Pensioendocumenten opsturen | Aegon

https://www.aegon.nl/particulier/klantenservice/pensioendocumenten-opsturen

Waarom een hypotheek bij Aegon? Declareren uit je bouwdepot. Hypotheek verhogen. Extra aflossen. Rentevaste periode verlengen. Hypotheekadvies aanvragen. Bereken je maximale hypotheek. Een volgend huis kopen. Een nieuwbouwhuis kopen.

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Pensioen berekenen en vrijblijvende offerte aanvragen | Aegon

https://www.aegon.nl/particulier/pensioen/bereken-zelf-je-maandelijks-pensioen

Pensioen berekenen en vrijblijvende offerte aanvragen. Na het invullen van onderstaande vragen ziet u een berekening van een vast en een variabel pensioen. Goed om te weten: Ons vaste pensioen is het Aegon Uitkerend Garantiepensioen. Daarvoor kunt u zelf een vrijblijvende offerte maken. Wilt u kiezen voor ons variabele pensioen: het Aegon ...

Bezoek AEGON met korting
€ 14,00 korting
AEGON korting

Mijn Aegon

https://login.aegon.nl/

Inloggen op Mijn Aegon. Inloggen. Gebruikersnaam vergeten? Wachtwoord vergeten? Inloggen met iDIN; Inloggen voor Pensioen; Heb je geen account? Maak een Mijn Aegon account aan Gebruikersnaam of e-mailadres? Heb je voor het laatst ingelogd vóór 6 oktober 2022? Log dan in met je ...

Bezoek AEGON met korting

Beursblik: Aegon bracht naar verwachting iets minder geld in het laatje

https://www.deaandeelhouder.nl/nieuws/2023/11/14/beursblik-aegon-bracht-naar-verwachting-iets-minder-geld-in-het-laatje/

Aegon zit erg ruim bij kas sinds de afronding van de overname van Aegon Nederland door ASR Nederland. Dat bracht 2,2 miljard euro in het laatje, naast een aandelenbelang van 29,99 procent in ASR. Dit betekent dat Aegon bij het sluiten van de boeken over het derde kwartaal 2,81 miljard euro in kas had. Aegon is inmiddels druk bezig om aandelen ...

Aegon ziet sterke groei in de VS, zijn belangrijkste markt

https://www.businessinsider.nl/verzekeraar-aegon-boekt-sterke-groei-in-vs-waar-zich-de-bulk-van-de-activiteiten-bevindt-na-verkoop-nederlandse-tak/

Na de verkoop van de Nederlandse verzekeringstak aan ASR wil Aegon zich vooral richten op de Amerikaanse markt. Zo wil de Amerikaanse tak Transamerica onder meer laten groeien door het netwerk van ...

AEGON - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/AEGON

AEGON NV is een van oorsprong Nederlands bedrijf, dat in 1983 is ontstaan na de fusie van AGO en Ennia. AEGON heeft activiteiten in meer dan 20 landen in Amerika, Europa en Azië. De onderneming biedt wereldwijd zo'n 30 miljoen klanten levensverzekeringen, pensioenen en vermogensbeheerproducten aan.

Aegon's trading update for third quarter 2023

https://www.aegon.com/newsroom/news/press-releases/aegons-trading-update-third-quarter-2023

Aegon's trading update for third quarter 2023. Continued commercial momentum in US business and increased capital generation. Operating capital generation before holding funding and operating expenses increases by 16% compared with the third quarter of 2022 to EUR 354 million reflecting business growth and improved underwriting variances.

Communications Consultant | Aegon Group Corporate Website | Aegon

https://www.aegon.com/careers/vacancies/united-kingdom/sevilla/sales-and-marketing/communications-consultant

Communications ConsultantPermanent Location: EdinburghClosing date: Friday 1st DecemberWe know our staff have busy lives and commitments outside work, so we work flexibly where possible and have a hybrid approach to office working (typically 2 days in the office per week, 3 from home).We're Aegon. We're a company of ambitious, positive problem-solvers who get things done.

Aegon verder omhoog in vlakke AEX, Prosus daalt - Nieuws.nl

https://nieuws.nl/economie/20231117/aegon-verder-omhoog-in-vlakke-aex-prosus-daalt/

Aegon ging vrijdag verder omhoog in de AEX-index op het Damrak, die weinig beweging liet zien. De verzekeraar won een dag eerder al 2,5 procent dankzij een sterk kwartaalbericht.

Aegon bovenaan in AEX na kwartaalupdate, AkzoNobel bij dalers

https://nieuws.nl/economie/20231116/aegon-bovenaan-in-aex-na-kwartaalupdate-akzonobel-bij-dalers/

Aegon was donderdag de sterkste stijger in de AEX-index op het Damrak, die een verlies liet zien. De verzekeraar heeft naar eigen zeggen sterke verkopen behaald bij zijn Amerikaanse activiteiten ...

ING: Aegon verslaat de verwachtingen opnieuw | IEX.nl

https://www.iex.nl/Nieuws/785157/ING-Aegon-verslaat-de-verwachtingen-opnieuw.aspx

Aegon gaf bij zijn update over het derde kwartaal niet veel cijfers, maar de cijfers die werden gegeven wijzen wel in de goede richting en de verzekeraar versloeg wederom de verwachtingen. Dat ...

About us | Aegon Group Corporate Website | Aegon

https://www.aegon.com/about

Discover how Aegon is governed and more about the composition and responsibilities of the boards. Find out more.

Aegon the Netherlands | Aegon Group Corporate Website | Aegon

https://www.aegon.com/about/what-we-do/our-businesses/netherlands

Aegon has operated for 175 years in the Netherlands, where it is a provider of life insurance, pensions, banking and other financial services. Aegon the Netherlands* provides a wide range of life insurance, long-term savings, pensions, mortgage and general insurance products. The business employed 3,700 people at end-December 2022.

Aegon rapporteert resultaten over derde kwartaal 2022

https://www.aegon.com/nl/investors/press-releases/2022/3q-2022-results-nl

Hoog tempo vastgehouden bij uitvoering van Aegon's strategie. Nettoverlies van EUR 206 miljoen met name veroorzaakt door niet-economisch verlies op rente-hedges in de VS. Operationeel resultaat van EUR 429 miljoen, een daling van 11% op basis van constante wisselkoersen vergeleken met het derde kwartaal van 2021.