Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

AirportXpress.nl regelt al uw luchthavenvervoer naar en van alle Nederlandse luchthavens en de belangrijkste in België en Duitsland. Wij vervoeren onze passagiers in taxi’s, luxe taxi’s , 8 persoons bussen en 49 persoons bussen. Geen gesleep meer met uw bagage, gewoon achterover leunen en (na- ) genieten van uw vakantie. Met een deeltaxi kunt u met uw eigen gezelschap van meerdere adressen vertrekken.  

Ideaal wanneer je lekker op vakantie wil en je geen zorgen wil maken over hoe je op jouw bestemming komt. Je kunt kiezen voor een taxi of een busdienst zodat jij direct voor de vertrekhal van het vliegveld wordt afgezet om in te kunnen checken voor jouw vliegreis. Je kunt bij AirportXpress gebracht worden naar Schiphol Airport of Brussel Airport. Geef op de website aan waar je naar toe moet en op welke datum en er wordt gekeken of er mogelijkheden zijn voor jou.  


Wil jij graag een onbezorgde vakantie en je geen zorgen maken over hoe jij jouw auto ergens moet gaan parkeren? Kijk dan eens bij AirportXpress en ga met een bus of taxi naar jouw luchthaven om te gaan vliegen. Boek online via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account. 

Korting AirportXpress

AirportXpress