Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Amoma kortingscode

Je gaat op vakantie en wilt een hotel boeken, waar doe je dat? Er zijn natuurlijk heel veel aanbieders waar je een hotel kunt boeken, maar heb je al aan Amoma gedacht? Londen, Parijs, Rome, Barcelona of een andere stad ergens op de wereld? Amoma heeft een simpel boekingssysteem met meer dan 300.000 hotels in 200 landen en een voordelige prijs. Ook al is de prijs gunstig, je kan altijd kijken of het nóg gunstiger kan. Ga op zoek naar een Amoma kortingscode of boek je hotel via 24/7 Discount bij Amoma. Op deze manier boek je met korting doordat je spaart met ledenkorting.

Aroma klachten & reviews

Je leest veel reviews van webshops op internet, ook van hotelaanbieders. Het is raadzaam om reviews te lezen zodat je weet wat anderen van en webshop of de producten vinden. Je vindt over Amoma meer dan 3.000 klanten beoordelingen bij feefo.com. Uit een range van 5 sterren scoort Amoma een dikke 4.6! Dat is een hoge score.

Tijdelijke 10% korting actie

Amoma heeft eigenlijk altijd hotelovernachtingen tegen gunstige prijzen, maar je krijgt vaak ook korting met lekkere last minute deals en deze zijn soms mega hoog. Kijk nu bij Amoma en boek je hotel in bijvoorbeeld Parijs, Madrid, Bangkok of New York met een tijdelijke 10% korting actie. Doe het snel, want tijdelijk is tijdelijk!

Persoonlijk account login

Heel handig wanneer je bij Amoma een account aanmaakt,  want zo kun je je gegevens altijd zelf beheren en inzien wanneer jij wilt. Heb je een reservering of een boeking gedaan? Deze vind je terug in je account. Ook je gegevens wijzigen of annuleren doe je gemakkelijk zelf. Met een eigen account heb je volledige controle over je boekingen.

Amoma nieuwsbrief

Wil je altijd op de hoogte blijven van de flashdeals van Amoma?  Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis geen belangrijke informatie meer over topbestemmingen, nieuwe hotels, verrassend lage hotelprijzen en tijdelijke acties. Je kan je altijd aan- en afmelden voor de nieuwsbrief van Amoma.

Amoma Car Rental

Wanneer je je hotelovernachtingen hebt geregeld bij Amoma, vind je het misschien ook handig om een auto te huren op je plaats van bestemming. Ook dat kan bij Amoma. Naast het tabblad “Hotel” vind je het tabblad “Car Rental”. Hier ga je heen voor het boeken van je huurauto op meer dan 60.000 locaties. Vul de gegevens zoals ophaallocatie en de datum in, reserveer je auto en geniet van je reis!

Korting Amoma

Amoma

4.00% korting
Bezoek Amoma met korting