Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bij Ana Dyla vindt je heel bijzonder handgemaakte sieraden gemaakt van prachtige edelstenen. Ana Dyla werd opgericht in 2012 in Nederland en is geïnspireerd door het Ottomaanse rijk en het moderne Istanbul. De sieraden worden allemaal ontworpen en gemaakt in Anatolië in Turkije. Moderne vrouwen die houden van sieraden die modieus en tijdloos zijn, kunnen hun hart ophalen in deze webshop.

Bekijk de mooie collectie oorbellen, kettingen, ringen en armbanden. Naast een collectie voor dames heeft Ana Dyla ook een kleine collectie met sieraden voor heren. Deze sieraden bestaan uit manchetknopen vervaardigd van prachtige edelstenen. Koop voor jezelf een mooi sieraad van een bijzondere edelsteen of geef er iemand een cadeau. Betalen in de webshop gaat veilig via iDeal of PayPal. Bij bestellingen boven de € 100, - betaalt u geen verzendkosten.

Blijf via 24/7 Discount op de hoogte van leuke kortingen en aanbiedingen bij online sieradenwinkels. Doe je voordeel met 1+ 1 acties, stapelkorting of gratis verzending. Voor sieraden gemaakt van edelstenen ga je naar Ana Dyla. Kijk dus eerst of er een kortingscode van deze webshop beschikbaar is via 24/7 Discount en doe er je voordeel mee. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien van ledenkorting.

Korting Ana Dyla

Ana Dyla