Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Aromed is sinds 1989 gespecialiseerd in Aroma therapie en ontwikkelt en produceert puur natuurlijke toepassingen van aromatherapie. Ontstaan uit de samenwerking tussen chemicus en apotheker heeft Aromed zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende laboratoria voor natuurlijke zelfzorgproducten. Gebaseerd op wetenschap die al duizenden jaren met succes wordt toegepast.

Aromed Natuurproducten gelooft in
natuurlijke oplossingen voor mensen die zelf bewust met hun gezondheid omgaan. Mensen die geloven in het gebruik van de natuurlijke geneeskracht via de combinatie van aromatherapie en natuurlijke processen in het lichaam. Je bestelt hier producten voor de luchtwegen, nagels, intieme verzorging, voor baby’s en kinderen en huidverzorging. Ga voor alle producten naar de webshop van Aromed.

Blijf elke dag op de hoogte van aanbiedingen en acties van online drogisterij- en gezondheidswinkels via 24/7 Discount. Kijk voor natuurlijke producten van aromatherapie bij Aromed. Kijk of er via 24/7 Discount een kortingscode beschikbaar is waarmee je voordeel op je bestelling hebt. Profiteer altijd van ledenkorting op je bestelling via 24/7 Discount.

Korting Aromed

Aromed