Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je je tuin wilt opfleuren met mooie bloemen en planten, dan ga je naar Baldur Nederland. Baldur Nederland is al meer dan 100 jaar specialist op het gebied van nieuwe en unieke tuinproducten. In de webshop Baldur Nederland vind je nieuwe plantentoppers voor tuin, balkon en terras voor het nieuwe tuinseizoen. Ontdek de nieuwste producten voor in je tuin en bekijk het gekleurde assortiment bloemen en planten van Baldur Nederland.

Bij Baldur Nederland vind je onder andere, winterharde vaste planten, bloeiende struiken en boompjes, speciale rozen, balkon- & zomerbloemen, bloembollen en zaden. Niet alleen planten maar ook tuintoebehoren en decoratie artikelen maken deel uit van het assortiment. Per jaar verzendt Baldur Nederland meer dan een miljoen planten aan hobbytuinders en plantenvrienden. Klanten bestellen heel eenvoudig online hun favoriete planten. Je bestelling wordt op de optimale plant- en zaadtijd verstuurd.

24/7 Discount plaatst vaak mooi kortingsacties van online bloemen- en plantenwinkels op de website. Denk aan gratis verzending van je bestelling, sale acties of een fikse korting op je planten aankoop. Kijk nu of Baldur Nederland een aantrekkelijke actie voor jou heeft, waardoor je nog voordeliger uit bent voor je tuin. Via 24/7 Discount shop je gemakkelijk je planten voor tuin en balkon online met ledenkorting.

Korting Baldur Nederland

Baldur Nederland