Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Bandengids is een webwinkel die volledig is gespecialiseerd in de online verkoop van autobanden, autovelgen en auto-accessoires. Dankzij het unieke online shopsysteem en efficiënte bedrijfsvoering, kan Bandengids de beste kwaliteit tegen de laagste prijs leveren. Bij Bandengids vind je merken als Michelin, Goodyear, Pirelli en vele andere merken.  

Bandengids werkt samen met een groot aantal bandenspecialisten en montagebedrijven zodat jij ook bij jou in de regio jouw banden kunt laten verwisselen. Bekijk daarom snel het aanbod, vul de gegevens van jouw auto in en bestel direct en gemakkelijk online jouw banden voor lage prijzen. Ook kun je contact opnemen met de klantenservice om een afspraak te maken. Vind ook mooie aluminium velgen bij Bandengids en jouw auto rijdt straks weer als een zonnetje.  

Fijne banden van goede kwaliteit, maar ook diverse auto-accessoires shop je online via 24/7 Discount. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op jouw account en blijf je op de hoogte van leuke acties en aanbiedingen voor nog meer karting. Kijk snel voor het aanbod aan leuke kortingscodes bij 24/7 Discount en shop vandaag nog online. 

Korting Bandengids

Bandengids