Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je een leuk opknapproject hebt in huis of je jouw hele huis wilt voorzien van een nieuw verflaagje, dan weet je dat dit niet goedkoop is. Je kunt het zelf doen of door een schilder, maar waarom probeer je het niet eerst zelf? Op Bestel Verf vind je een ruim assortiment aan diverse soorten verf voor binnen of buiten en voor diverse oppervlakken. Merken als Sigma, Sikkens en Flexa zijn niet onbekend bij Bestel Verf waardoor jij online alle soorten verf van goede kwaliteit kunt shoppen voor lage prijzen.

Niet alleen vind je bij Bestel Verf fijne verf, maar ook materialen om mee te verven en tips voor het schilderen en verven van diverse oppervlakten. Kortom, een kijkje bij Bestel Verf kan echt geen kwaad. Door de ruime voorraad bij Bestel Verf, ontvang je een snelle levering en je betaald € 4,95 exclusief BTW. Grondverf, muurverf, transparante verf, aflak verf en zelfs kwasten, rollers en gereedschap bestel je super eenvoudig op de website.

Bestel je verf online via 24/7 Discount en profiteer online van ledenkorting op jouw account. Blijf via 24/7 Discount op de hoogte van leuke acties van Bestel Verf zoals bijvoorbeeld een kortingscode voor gratis verzending, 10% kortingscodes en meer. Kijk daarom snel op 24/7 Discount en bestel jouw verf online met een leuke actiecode voor extra korting.

Korting Bestel Verf

Bestel Verf

2.00% korting
Bezoek Bestel Verf met korting