Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Voor een uitstekend hoortoestel op maat ga je natuurlijk naar Beter Horen. Beter Horen is dé hoorspecialist. Ze zijn er gespecialiseerd in hoortoestellen en gehoorbescherming. Heb je last van slechthorendheid, oorsuizen of moet je goede gehoorbescherming voor je werk? Ga dan naar Beter Horen want Beter Horen biedt veel voordelen.

Je kunt bij Beter Horen online een afspraak maken voor een gratis gehoortest bij je in de buurt. Vul je gegevens in en Beter Horen zoekt de dichtstbijzijnde winkel en je wordt terug gebeld om een afspraak te maken. Je kunt ook online een winkel vinden waar je naartoe kunt gaan. Voor je gehoortoestel kun je via Beter Horen vergoeding krijgen bij je zorgverzekeraar. Dat is natuurlijk fijn om te horen!

Via 24/7 Discount blijf je altijd op de hoogte van de laatste acties en aanbiedingen als het gaat om gezondheid. Kijk voor korting op een gehoorapparaat of gehoorbeschermers bij 24/7 Discount. Misschien staat er een kortingsactie van Beter Horen tussen. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien van extra ledenkorting ook als het op je gehoor aankomt.

Korting Beter Horen

Beter Horen