Beveiliging online kopen

€ 16,50 korting
Ziggo korting

Safe Online – Veilig Internetten met Internetbeveiliging | Ziggo

https://www.ziggo.nl/internet/internetbeveiliging
Gevonden in: Ziggo kortingscode

Met Ziggo Safe Online bescherm je jezelf, je apparaten en je kinderen tegen online gevaren zoals phishing, virussen en datalekken. Je krijgt gratis Safe Online bij Ziggo Internet of kies voor een pakket met meer bescherming en voordelen.

Bezoek Ziggo met korting
€ 16,75 korting
Vattenfall korting

Je huis beveiligen tegen inbraak en brand | Vattenfall

https://www.vattenfall.nl/huis-beveiligen/

Vattenfall biedt professionele beveiligingssystemen voor je huis aan, in samenwerking met Feenstra Beveiliging. Je kunt kiezen uit alarmsysteem, camerasysteem of beide, en genieten van een veilig gevoel en 24-uurs bewaking.

Bezoek Vattenfall met korting
€ 3,00 korting
Microsoft Store korting

Windows-beveiliging in- of uitschakelen - Microsoft Ondersteuning

https://support.microsoft.com/nl-nl/topic/windows-beveiliging-in-of-uitschakelen-888b963f-8dde-7952-a2e7-a2301879472d

Leer hoe u Windows-beveiliging, de antivirusbescherming die vooraf op Windows 10 is geïnstalleerd, kunt gebruiken of verwijderen. Windows-beveiliging wordt automatisch ingeschakeld als u alle andere antivirusprogramma's verwijdert.

Bezoek Microsoft Store met korting
10.00% korting

Thuiscomputer- en mobiele beveiligingssoftware | Kaspersky

https://www.kaspersky.nl/home-security

Kaspersky biedt meerdere beschermingsniveaus voor je thuiscomputer en mobiele apparaten tegen malware, virussen en online dreigingen. Beveilig je apparaten met onze bekroonde beveiligingsproducten.

Bezoek Kaspersky.nl met korting
3.00% korting

Beveiliging – Security Management & Technology

https://www.beveiliging.nl/

Beveiliging.nl is een website over security management en technology in Nederland. Lees het laatste nieuws over justitie, brandbeveiliging, cybersecurity, criminologie en meer.

Bezoek Mr-beveiliging.nl met korting

Beveiliging en bewaking - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Beveiliging_en_bewaking

Beveiliging is een manier om risico's te verminderen, beheersbaar te maken en de veiligheid te verhogen. Het beschermen van de belangen van een organisatie wordt ook wel Security Management genoemd. Hiertoe is een Nederlandstalige norm geschreven: Security Management Systeem Norm 2017.

Agressiebeleid in zorg niet terug te zien in cijfers: 'Beveiliging ...

https://www.nu.nl/binnenland/6312099/agressiebeleid-in-zorg-niet-terug-te-zien-in-cijfers-beveiliging-dagelijks-ingezet.html

Ook de beveiliging is aangescherpt. "Bezoekregels zijn versoepeld, afdelingen zijn afsluitbaar zodat regels beter kunnen worden gehandhaafd en we gebruiken grotere ruimtes", dat helpt volgens het ...

E-bikes lastiger te verzekeren: verzekeraars eisen extra beveiliging ...

https://www.tubantia.nl/binnenland/e-bikes-lastiger-te-verzekeren-verzekeraars-eisen-extra-beveiliging-verhogen-premies~a8852524/

03:00 E-bikes lastiger te verzekeren: verzekeraars eisen extra beveiliging, verhogen premies; 23-05 Verbolgen reacties op gesteggel met compensatie longcovidpatiënten: ‘Klap in het gezicht’ 23-05

Scherpere voorwaarden om e-bike te verzekeren: ANWB ... - AD.nl

https://www.ad.nl/binnenland/scherpere-voorwaarden-om-e-bike-te-verzekeren-anwb-introduceert-eigen-risico-en-eist-gebruik-tweede-slot~a8852524/

Elektrische fietsen zijn steeds lastiger te verzekeren. Verzekeraars scherpen hun voorwaarden aan en verhogen de premies. Marktleider ANWB heeft nu een eigen risico geïntroduceerd en eist dat ...

Securitas - Een nieuwe kijk op beveiliging

https://www.securitas.nl/

Securitas ziet kansen en mogelijkheden om verandering en technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving. Wanneer nieuwe dreigingsbeelden vragen om een andere inrichting van veiligheidsbeleid, weet Securitas dit op een innoverende manier te realiseren. Meer over onze purpose. Terug naar boven.

E-bikes lastiger én duurder om te verzekeren: verzekeraars eisen extra ...

https://www.parool.nl/nederland/e-bikes-lastiger-en-duurder-om-te-verzekeren-verzekeraars-eisen-extra-beveiliging-en-verhogen-premies~b8852524/

E-bikes lastiger én duurder om te verzekeren: verzekeraars eisen extra beveiliging en verhogen premies. Elektrische fietsen zijn steeds lastiger te verzekeren.

Internetconsultatie Cyberbeveiligingswet van start

https://www.ncsc.nl/actueel/nieuws/2024/mei/21/internetconsultatie-cyberbeveiligingswet-van-start

Op dinsdag 21 mei 2024 start het Ministerie van Justitie en Veiligheid, verantwoordelijk voor de implementatiewet NIS2, met de consultatie van de Cyberbeveiligingswet. Het wetsvoorstel is de omzetting van de Europese Network and Information Security Directive (NIS2) naar nationale wetgeving. Met als doel om de digitale en economische weerbaarheid te versterken tegen toenemende dreigingen.

Huisbeveiliging: beveilig je huis | Verisure NL

https://www.verisure.nl/huisbeveiliging

Verisure biedt een huisbeveiligingsysteem met ultramoderne apparaten, 24-uursservice en professionele ondersteuning. Vraag een gratis beveiligingsstudie aan en ontdek de beste manier om jouw gezin te beschermen.

Antivirus en internetbeveiliging voor thuis en bedrijven | ESET

https://www.eset.com/nl/

ESET biedt meerlaagse beveiligingstechnologie op basis van artificial intelligence, sensory network en menselijke expertise. Ontdek de producten voor thuis en bedrijven, de prijzen, de functies en de klantbeoordelingen.

Welkom bij Bureau Beveiliging

https://bureaubeveiliging.nl/

Bureau Beveiliging is dé expert in beveiliging en securitypersoneel. Je kunt bij ons terecht voor de werving en selectie van beveiligers op mbo, hbo- en wo-niveau. Maar ook voor diverse trainingen op het gebied van awareness, agressie en omgaan met grensoverschrijdend gedrag.

Grondbeginselen van beveiliging - Online cursussen - LinkedIn

https://nl.linkedin.com/learning/grondbeginselen-van-beveiliging

Grondbeginselen van beveiliging. Met Malcolm Shore. Duur: 2 u 43 m Vaardigheidsniveau: Beginner + gevorderd Uitgebracht: 24-5-2024. Gratis proefversie van 1 maand starten.

Dé vakbond van beveiligers in Nederland | De Unie Security

https://www.uniesecurity.nl/

De Unie Security is dé vakbond voor beveiligers. We vertegenwoordigen een grote groep beveiligers in heel Nederland, in alle takken binnen de beveiliging.

VEB | Dé brancheorganisatie in beveiliging en veiligheid

https://veb.nl/

Wij staan garant voor uw veiligheid en beveiliging! Met ruim 800 aangesloten beveiligingsbedrijven is de VEB dé brancheorganisatie op beveiligingsgebied. We behartigen de belangen van onze beveiligingsinstallateurs, particuliere beveiligingsorganisaties (PBO), meldkamers (PAC) en partners.

De Beveiligingswinkel | - Van zelf doen tot laten doen

https://www.beveiligingswinkel.nl/nl/

De Beveiligingswinkel adviseert en levert al meer dan 25 jaar alle soorten van beveiligingssystemen aan zowel consument als zakelijke klanten.

Windows-beveiliging | SeniorWeb

https://www.seniorweb.nl/onderwerp/windows-beveiliging

Leer hoe u uw computer kunt beschermen tegen virussen, wachtwoorden kunt beheren en veilig kunt internetbankieren. SeniorWeb biedt artikelen, tips en richtlijnen over Windows-beveiliging.

Beveiligingsforum - Forumindex

https://www.beveiligingsforum.nl/

Dit forum is een discussieplatform, waar iedereen op basis van onderling respect over zaken met betrekking tot bewaking, beveiliging, security management en beveiligingsnieuws met elkaar kan discussieren.