Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Heb jij een ritje nodig naar een bestemming ergens binnen of buiten Nederland en heb je er wel eens over nagedacht dat er misschien ook andere mensen zijn die dezelfde rit moeten maken op die dag? Bij BlaBlaCar kun je jouw rit aanbieden en aangeven hoeveel passagiers je eventueel nog mee zou kunnen nemen, zodat je bijvoorbeeld je brandstofkosten kunt delen met die persoon of zo kunt verdienen op bijvoorbeeld een lange rit. 

Het leuke van BlaBlaCar is dat je op een leuke manier nieuwe mensen leert kennen. Je weet nooit van te voren wie er bij je instapt en daardoor kan het toch leuke gesprekken opleveren en misschien wel nieuwe contacten. Verdien je brandstof terug en kies met grote ritten voor gezelligheid tijdens de rit. 

Wanneer je een bezoek brengt aan BlaBlaCar en kijkt welke ritten beschikbaar zijn, hoef jij niet zelf de auto te pakken of het openbaar vervoer en ben je vaak nog sneller op jouw bestemming. Kijk snel de mogelijkheden via 24/7 Discount en profiteer van ledenkorting op jouw account.

Korting BlaBlaCar

BlaBlaCar