Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Hoe fijn is het dat je met je eigen auto de weg op kunt en kunt profiteren van een goede service wanneer je helaas ineens langs de kant staat. Pechhulp is dan vaak erg prettig zodat jij hopelijk jouw weg weer snel kunt vervolgen. Bij Blij dat ik Rij staan er 450 hulpverleners voor je klaar om je weer op weg te helpen en zo kun jij direct jouw weg weer vervolgen, mits het oplosbaar is langs de weg. 

Bij Blij dat ik Rij kun je jouw pechhulp online regelen. Je meldt je aan voor Blij dat ik Rij en wanneer je met pech langs de weg staat, bel je naar het noodnummer en proberen de hulpverleners snel bij je te zijn. Niet alleen in Nederland is Blij dat ik Rij acties, maar over heel Europa kun je goede service verwachten. Bij Blij dat ik Rij betaal je een kleine lidbijdrage en bij pech onderweg betaal je een vaste bijdrage. Zo betaal je dus alleen wanneer er iets aan de hand is met je auto. 

Ga snel naar 24/7 Discount en bekijk bij welke partijen jij de beste pechhulp onderweg kunt krijgen. Bekijk online de mogelijkheden en profiteer vandaag nog van ledenkorting op jouw account.

Korting Blij dat ik Rij

Blij dat ik Rij