Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je wilt natuurlijk het hele jaar genieten van je tuin ook als de temperaturen iets lager zijn of misschien zelfs als het regent. In je tuin zitten kan dan gewoon onder een overkapping of in een chalet of blokhut van Blokhuisvillage. Het is gezellig en je geniet zo veel meer van je tuin. Bij Blokhuisvillage koop je de mooiste tuinhuisjes en overkappingen.

Kijk vandaag nog in de webshop van Blokhuisvillage. Naast blokhutten en overkappingen vind je hier ook de mooiste tuinmeubelen, sauna’s, hottubs en barbecues. Alles compleet dus voor lange, gezellige avonden voor tuin en buitenleven. En ben je op zoek naar maatwerk? Alles is vrijwel in elke maat te leveren. Blokhuisvillage staat bovendien garant voor een snelle levering en je betaalt bij aflevering. Ga snel kijken en bestellen, dan kan je ook snel genieten.

Wil je op de hoogte blijven van kortingen bij online woon & tuin winkels? Ga dan naar 24/7 Discount en bekijk de kortingscodes. Wie weet heb je korting op je aankoop of extra opruiming in de sale. Kijk of er en kortingscode van Blokhutvillage beschikbaar is. Via 24/7 Discount shop je al je woon- en tuinproducten en woonaccessoires met ledenkorting.

Korting Blokhutvillage

Blokhutvillage