Bookbeat.nl kortingscode maart 2024

€ 5,00 korting

Vanaf 12+ - Categorie - BookBeat

https://www.bookbeat.nl/categorie/vanaf-12+-99

Met BookBeat geniet je van meer dan 800.000 luisterboeken en e-books. Luister naar bestsellers, thrillers, romans en meer. Probeer gratis!

Bezoek Bookbeat.nl met korting
€ 5,00 korting

Fiction - Categorie - BookBeat

https://www.bookbeat.nl/categorie/fiction-107

Met BookBeat geniet je van meer dan 800.000 luisterboeken en e-books. Luister naar bestsellers, thrillers, romans en meer. Probeer gratis!

Bezoek Bookbeat.nl met korting
€ 5,00 korting

Psychologie - Categorie - BookBeat

https://www.bookbeat.nl/categorie/psychologie-61

Met BookBeat geniet je van meer dan 800.000 luisterboeken en e-books. Luister naar bestsellers, thrillers, romans en meer. Probeer gratis!

Bezoek Bookbeat.nl met korting
€ 5,00 korting

Literatuur en kunst - Categorie - BookBeat

https://www.bookbeat.nl/categorie/literatuur-en-kunst-57

Met BookBeat geniet je van meer dan 800.000 luisterboeken en e-books. Luister naar bestsellers, thrillers, romans en meer. Probeer gratis!

Bezoek Bookbeat.nl met korting
€ 5,00 korting

Historische romans - Categorie - BookBeat

https://www.bookbeat.nl/categorie/historische-romans-5

Met BookBeat geniet je van meer dan 800.000 luisterboeken en e-books. Luister naar bestsellers, thrillers, romans en meer. Probeer gratis! Gratis proefperiode. Boeken. Categorieën. Zoeken. Giftcards. Student. Inloggen Gratis proefperiode. Historische romans. Categorieën / Romans / Historische romans.

Bezoek Bookbeat.nl met korting

BookBeat kortingscode: 30% korting in februari 2024 - Acties.nl

https://www.acties.nl/bookbeat

Scoor elke kortingscode voor BookBeat korting op je favoriete lees- of luisterboeken in februari 2024. gemiddelde besparing: €3,18. www.bookbeat.nl. Alles (13) Kortingscodes (4) Deals (9) 30% korting. Geverifieerd.

BookBeat Gratis Account 2024: Actiecode [Onbeperkt & Vrijblijvend]

https://besteboekentips.nl/bookbeat-gratis/

Hoe kun je gratis gebruikmaken van Bookbeat, de nieuwe dienst voor het onbeperkt luisteren naar audioboeken? Er is namelijk een actiecode waarmee je maar liefst 60 dagen gratis toegang krjjgt. Wij leggen het je hier

BookBeat NL - Facebook

https://www.facebook.com/BookBeatNL/

BookBeat NL. 376 likes · 37 talking about this. Jouw app voor luisterboeken en e-books Meer dan 800.000 boeken Volg ons voor boekentips

BookBeat Nederland recensie 2023 - Alles wat je moet weten over een ...

https://luisterboekenapps.nl/bookbeat

Met deze app geniet je van onbeperkte toegang tot duizenden boeken, zowel Nederlandstalig als andere talen. Je vindt er dus luisterboeken en e-books voor alle smaken. Maar hoe zit het met de functies van deze app. Is Bookbeat opzeggen eenvoudig? En wat zijn de voor- en nadelen?

Hoe lees ik een e-book? – BookBeat

https://support.bookbeat.com/hc/nl/articles/205687062-Hoe-lees-ik-een-e-book

Boeken lezen Hoe lees ik een e-book? Zoek in de categorieën of in de aanbevolen boeken naar een boek dat je wilt lezen. Kies een boek met een symbool van een leesbril. Klik op de omslag en kies 'Lezen'. Andere artikelen in deze categorie Hoe lees ik een e-book? Hoe wijzig ik het lettertype, de lettergrootte en achtergrondkleur?

BookBeat review 2024 | Zie onze recensie over ... - AlleLuisterboeken.nl

https://alleluisterboeken.nl/bookbeat

BookBeat. Het nieuwe digitale platform BookBeat is een initiatief van uitgeverij Bonnier Books, welke zich onder één van de grootste uitgevers van Europa mag scharen. BookBeat is volledig gericht op het beluisteren van audioboeken en de vele boektitels die het platform te bieden heeft zijn te beluisteren via hun app op je tablet of smartphone.

BookBeat - duizenden luisterboeken en e-books voor jou. Probeer gratis!

https://www.bookbeat.com/nl

30 dagen gratis. Geniet van meer dan 900.000 luisterboeken en e-books bij BookBeat. Tijdens de proefperiode heb je 20 uur om te luisteren en lezen. Hierna betaal je vanaf € 8,99 /maand voor een abonnement. Opzeggen kan op elk moment.

2.00% korting

‎BookBeat in de App Store

https://apps.apple.com/nl/app/bookbeat/id1056652614

‎BookBeat - jouw app voor luisterboeken en e-books. BookBeat is een abonnementsdienst waarmee je op elk moment van een goed boek kunt genieten! Download de app op je mobiele telefoon of tablet en ontdek een wereld vol verhalen. We hebben luisterboeken en e-books voor iedereen en in allerlei genres, z…

Koop Apple.com cadeaukaart met korting

BookBeat - duizenden luisterboeken en e-books voor jou. Probeer gratis!

https://www.bookbeat.com/nl/over

BookBeat is een digitale abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. Je kunt kiezen uit twee verschillende abonnementsvormen en er één vinden die het beste bij jou past. Met ons Basic-account van €8,99 per maand kun je tot 20 uur per maand luisteren, en met het Premium-account van €10,99 per maand kun je tot 100 uur per maand luisteren.

BookBeat Review & Ervaringen: Goed Of Slecht? [2024]

https://besteboekentips.nl/bookbeat-review-ervaringen/

BookBeat is een nieuw digitaal platform voor het luisteren naar audioboeken. Je kunt je vrijblijvend inschrijven en gebruik maken van een gratis proefperiode. Hiermee heb je 60 dagen toegang tot alle diensten die BookBeat te bieden heeft. Luisteren kan rechtstreeks via de app. Dit doe je op mobiel of tablet.

Hoe werkt BookBeat? – BookBeat

https://support.bookbeat.com/hc/nl/articles/207998885-Hoe-werkt-BookBeat

BookBeat is een digitale abonnementsdienst die toegang biedt tot onze gehele catalogus aan luisterboeken en e-books, voor een vast bedrag per maand. Dit bedrag is afhankelijk van het abonnement dat je kiest. Je luistert en leest in onze app op je mobiele telefoon of tablet.

BookBeat

https://support.bookbeat.com/hc/nl

Hoe download ik de BookBeat-app op mijn mobiele telefoon of tablet? Kan ik BookBeat op mijn AppleWatch gebruiken? Hoe log ik in op de BookBeat app? Op hoeveel apparaten kan ik BookBeat gebruiken? Welke apparaten zijn compatibel met BookBeat? Heb ik toegang tot BookBeat in het buitenland?

BookBeat

https://www.bookbeat.com/nl/student

BookBeat is een digitale streamingsservice met meer dan 800.000 luisterboeken en e-books. Je betaalt een maandelijks bedrag voor BookBeat en kunt luisteren waar en wanneer je maar wilt. Als nieuwe gebruiker kun je BookBeat altijd eerst gratis uitproberen.

BookBeat - Op onze boekenplank - Luisterboeken

https://www.bookbeat.com/nl/luisterboeken

BookBeat geeft je toegang tot duizenden luisterboeken, direct op je mobiele telefoon of tablet. Vind je volgende favoriete boek door te bladeren in onze toplijsten en alle categorieën. Gratis proefperiode

BookBeat of Storytel: welke luisterboeken-app past bij jou?

https://www.icreatemagazine.nl/koopadvies/bookbeat-of-storytel/

Storytel en BookBeat zijn beide goede opties als je van luisterboeken houdt. Ze hebben allebei een ruime keuze aan boeken in verschillende genres en talen, een gebruiksvriendelijke app en een redelijke prijs. Het hangt vooral af van je persoonlijke voorkeur welke dienst beter bij je past. Zijn e-books meer jouw ding dan luisterboeken, dan is ...