Caiway kortingscode oktober 2023

€ 16,00 korting

Razendsnel glasvezel internet, mobiel en TV | Caiway.nl

https://www.caiway.nl/

Glasvezel internet tot 1 Gbit/s. Gratis overstapservice. 5,- p/mnd combikorting bij internet + mobiel. Caiway Glasvezel. Slim bekeken! Razendsnel glasvezel internet. Meer dan 200.000 huishoudens aangesloten. 40 jaar specialist in internet, tv en bellen. Één na grootste glasvezelprovider van Nederland.

€ 16,00 korting

Kijk online TV op elk apparaat | Caiway

https://www.caiway.nl/televisie/online

Smartphone, tablet en smart TV. Met behulp van de Caiway Interactieve TV-app heb je toegang tot al je favoriete TV-programma's, waar je ook bent. Om te beginnen met TV kijken hoef je alleen maar de app te downloaden en in te loggen. De app is geschikt voor Android en iOS en ondersteunt ook Chromecast.

€ 16,00 korting

Welkom | Caiway

https://www.caiway.nl/klantenservice/welkom

Je eigen Caiway Omgeving. Wanneer je klant wordt bij Caiway heb je toegang tot jouw persoonlijk Caiway omgeving: Mijn Caiway. Hierin vind je jouw gegevens en de producten of diensten waar je gebruik van maakt. Je vindt hier straks ook de facturen.

€ 16,00 korting

Caiway Interactieve TV

https://webtv.caiway.nl/

common.cookie_problem

€ 16,00 korting

Contact | Caiway.nl

https://www.caiway.nl/klantenservice/openingstijden

Contact met Caiway? Op deze pagina zie je hoe je ons kan bereiken via chat, messaging of telefonie. Ook vind je hier het antwoord op de meest gestelde vragen.

€ 16,00 korting

Glasvezel internet | Glasvezel abonnementen | Caiway

https://www.caiway.nl/internet/glasvezel

Bij Caiway is er altijd een pakket met glasvezel internet dat bij je past. Alleen internet; Internet & TV; Internet, TV en Vast Bellen; Benieuwd naar ons aanbod op jouw adres? Doe de postcodecheck

€ 16,00 korting

Caiway TV App: smartphone, tablet en smart TV | Caiway

https://www.caiway.nl/televisie/tv-app

Smartphone & tablet. Met behulp van de Caiway TV-app heb je toegang tot al je favoriete TV-programma's, waar je ook bent. Om te beginnen met TV kijken hoef je alleen maar de app te downloaden en in te loggen. De app is geschikt voor Android en iOS en ondersteunt ook Chromecast. Download de app voor Android of iOS.

€ 16,00 korting

Inloggen | Mijn Caiway

https://mijn.caiway.nl/

Aanmelden Mijn Caiway. Klantcode of gebruikersnaam.

€ 16,00 korting

Storing - Caiway

https://www.caiway.nl/klantenservice/storing

Storingen en onderhoud bij Caiway Ontdek of we ons netwerk verbeteren of dat er een storing is bij jou in de buurt Als gevolg van een stroomstoring kunt u op dit moment een storing ervaren op onze glasvezeldiensten in de omgeving Zierikzee.

€ 16,00 korting

Internetstoring - Caiway

https://www.caiway.nl/klantenservice/internet-en-wifi/storing

Snelste. Stel je vraag via chat. Neem contact op via Facebook Messenger. Contact. Elke dag online van 09:00-21:00. Bellen kan doordeweeks van 08:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00. Op zondag ook open voor technische vragen van 10:00-16:00.

€ 16,00 korting

tarieven - Caiway.nl

https://www.caiway.nl/voorwaarden/tarieven

Op deze pagina vind je een overzicht met alle actuele tarieven van Caiway. Glaspakket. Hier vind je een overzicht van alle tarieven per 1 maart 2023. Alle tarieven zijn per maand en inclusief 21% btw. Onder voorbehoud van fouten en prijswijzigingen. Alles-in-1 Glas.

€ 16,00 korting

Storingen - Caiway.nl

https://www.caiway.nl/klantenservice/mobiel/storingen

Dit kun je checken via het contract, in de bevestigings-e-mail of in de Caiway Mobiel-app. Controleer ook of de juiste simkaart in je telefoon zit. Heeft je simkaart altijd gewerkt, maar nu ineens niet meer, doorloop dan de volgende stappen: - Controleer of je bereik hebt. Dit check je via het 3G of 4G (+)-symbool bovenin je scherm.

€ 16,00 korting

Caiway Mobiel | Bestellen

https://mobiel.caiway.nl/checkout

Speciaal als Caiway internetklant jouw voordelen: Elke maand 5,- combikorting op je internetfactuur. Gratis dubbele data. Gratis onbeperkt bellen vanaf Mobiel 10 GB. Mobiel internetten en bellen via het meest bekroonde netwerk van Nederland (T-Mobile)

€ 16,00 korting

Geen internetverbinding | Caiway

https://www.caiway.nl/klantenservice/internet-en-wifi/storing/geen-internetverbinding

Stap voor stap weer online bij een storing. storingspagina Kijk hier of er een centrale storing is. Als je even geen internet hebt wil je natuurlijk snel weer online komen. Daar helpen we je bij! Er kan een centrale storing zijn of iets mis zijn met het modem. Op onze storingspagina controleer je eenvoudig of er een centrale storing is.

€ 16,00 korting

Abonnementen - Caiway

https://mobiel.caiway.nl/5-abonnementen

Caiway Mobiel 1 GB + 120 min + 25 sms. € 14,28. Specificaties

€ 16,00 korting

Glasvezel in Sliedrecht| Internet van Caiway.nl

https://www.caiway.nl/internet/glasvezel/sliedrecht-hoogbouw

En bij Caiway ben je niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar ook nog eens van een superscherpe prijs! Daarom is dit voor jou hét moment om te kiezen voor een glasvezelabonnement van Caiway. Bestel een glasvezelpakket van Caiway vóór 20 november 2023, je betaalt dan geen activatiekosten van 350,-. Dat is slim bekeken!

€ 16,00 korting

Storing - Caiway

https://www.caiway.nl/klantenservice/televisie-en-radio/storing

Neem contact op via Facebook Messenger. Contact. Elke dag online van 09:00-21:00. Bellen kan doordeweeks van 08:00-21:00 en op zaterdag van 10:00-16:00. Op zondag ook open voor technische vragen van 10:00-16:00.

Caiway - Wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/Caiway

Caiway (or simplified as CAIW) is a cable operator in the Netherlands, providing digital cable television, Internet, and telephone service to both residential and commercial customers in mainly the Westland, Twente and Schiedam areas. In addition, Caiway provides its services via the DELTA fiber optic network in large parts of the Netherlands.

Caiway Interactieve TV - Apps on Google Play

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.caiway

What can I do with the Caiway Interactive TV app? - Watch TV online wherever you want. At home and on the road throughout the EU. So even when you are on vacation. - Watch missed broadcasts from more than 40 channels up to 7 days ago. Free. - Start a live program from scratch if it has already started and you missed the start.

Joe (Nederland) - Wikipedia

https://nl.wikipedia.org/wiki/Joe_(Nederland)

Joe (Nederland) Joe, voorheen Joe 70’s & 80’s, is een commercieel Nederlands radiostation dat sinds 1 april 2019 uitzendt. Het station is eigendom van het Vlaamse mediabedrijf DPG Media. Joe is de tweede zender van het mediabedrijf. Met ingang van 1 mei 2022 is de zender te beluisteren via DAB+ en vanaf 1 september 2023 landelijk op de FM.

Caiway alles-in-1-provider| Consumentenbond

https://www.consumentenbond.nl/internet/provider/caiway

Over Caiway. Caiway levert naast internet, ook telefonie en televisie. Het is een kabelaar, die opereert in een deel van Nederland, o.a. in het Westland en in Twente. De internetsnelheden bij Caiway liggen tussen de 100 en 600 Mbps, afhankelijk van je verbinding. Caiway is namelijk bezig om haar kabelnetwerk te vervangen door een glasvezelnetwerk.