Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Droom jij ook zo graag weg met een heerlijke Candlelight Roman? Lekker op de bank of in je luie stoel genieten van de heerlijke, zoete verhalen? Dat kan nu heel gemakkelijk via Candlelight Romans. Via Candlelight Romans kan je zowel de gedrukte boeken als de e-books bestellen.

Op elke eerste woensdag van de maand verschijnen er nieuwe romans om heerlijk te lezen en bij weg te dromen. Van de Historische Romans verschijnen er elke maand vier nieuwe uitgaven en van de Candlelight Vampierenromans verschijnen er elke twee maanden twee romans. Wil je deze boeken ontvangen? Kijk dan snel in de webshop van Candlelight Romans en bestel ze vandaag nog. Na betaling via iDeal krijg je de gedrukte boeken thuisgestuurd en de e-books kan je op je iPad of tablet downloaden. Zo mis je nooit meer de Candlelight Romans. Veel leesplezier!

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van acties en aanbiedingen van bijvoorbeeld online boekenwinkels. Kijk als je van Candlelight Romans houdt, of er een actuele actiecode van deze webshop beschikbaar is en ontvang korting op je gedrukte boeken of e-books. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op je online boeken bestellingen.

Korting Candlelight Romans

Candlelight Romans