Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Druk je super mooie afbeeldingen op hoogwaardig canvas bij Canvas Store! Kies voor gave effecten zoals sepia, pop art, mozaïek, zwart wit en kleuraccent voor een eigen touch of ga voor een mooie collage van meerdere foto's. Bij Canvas Store wordt jouw bestelling eerst nagekeken voordat het wordt gedrukt, dus er wordt altijd gekeken of de resolutie van jouw foto's goed genoeg is. Maak zelf de mooiste muurdecoraties bij Canvas Store en kies de leukste foto's uit om af te laten drukken. 

Niet alleen kun je jouw eigen foto's uploaden, ook is het mogelijk om één van de foto's uit de collectie van Canvas Store uit te kiezen. Ook kun je de canvas laten inlijsten voor een extra luxe uitstraling. De canvas is van goede kwaliteit, verkleurd niet en je betaalt geen verzendkosten. Kijk daarom snel bij Canvas Store naar de mogelijkheden en bestel direct online. 

Bestel jou canvas altijd online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount blijf je op de hoogte van de leukste aanbiedingen en acties en profiteer jij direct van ledenkorting op jouw account. Kijk daarom snel of er een actie is voor Canvas Store en bestel vandaag nog online. 

Korting Canvas Store

Canvas Store