Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de webshop van Canvassite kunnen zowel consumenten als bedrijven de mooiste canvasdoeken bestellen. Canvassite heeft al voor merken zoals BMW, Canon, MediaMarkt, SpykerCars, SBS6 en RTL4 schitterende promotionele en kunstzinnige canvasdoeken geleverd. Je kunt grote doeken en kleine doeken online bestellen bij Canvassite. Door de goede kwaliteit en het kleurbehoud bestel je bij Canvassite gegarandeerd goede kwaliteit.

Upload jouw foto online op Canvassite en maak binnen enkele minuten jouw eigen mooie canvasdoek die vervolgens door Canvassite wordt gecheckt op resolutie en vervolgens voor jou wordt gemaakt. Je kunt je mooie nieuwe muurdecoratie hangen waar je wilt, of dat nu in de slaapkamer is, de woonkamer of in jouw bedrijfsruimte. Kijk snel voor de mogelijkheden en formaten op Canvassite. 

Heb jij een te gekke reis gemaakt en wil jij deze herinneringen het liefst elke dag bekijken? Kijk dan op 24/7 Discount en bestel online jouw canvas via één van de aangesloten webshops. Zie op 24/7 Discount direct waar jij jouw mooie foto kunt laten afdrukken op canvas en houdt de acties in de gaten zodat jij met een leuke korting en met ledenkorting winkelt. 

Korting Canvassite

Canvassite

4.50% korting
Bezoek Canvassite met korting