Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Een mooi assortiment aan Carlton koffers die vind je natuurlijk in de Carlton shop. Carlton is een van 's werelds marktleiders op het gebied van kwalitatief hoogwaardige reisbagage. Je gaat in stijl op reis met een Carlton koffer. Een ruime collectie hard covers, soft covers, hand bagage en accessoires in heel veel trendy kleuren vind je in deze overzichtelijke webshop.

Kijk in de webshop Carltonshop en kijk met welke koffer jij op reis wilt. Zoek eenvoudig op formaat, inhoud, gewicht en kleur, aantal wielen en type slot. Op deze manier is je koffer snel gevonden en kan je lekker en weekendje weg of met vakantie. Wist je trouwens dat Carltonshop Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd is? Kijk snel in de webshop en bestel gewoon online je Carlton koffer.

24/7 Discount houdt je dagelijks op de hoogte van online aanbiedingen en kortingsacties bij heel veel webwinkels op het gebied van reizen, kleding en tassen. Kijk of er een kortingscode van Carltonshop tussen staat en bestel je koffer met korting voor je op reis gaat. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien direct van ledenvoordeel.

Korting Carltonshop

Carltonshop

4.50% korting
Bezoek Carltonshop met korting