Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer je op zakenreis gaat met het vliegtuig en jij zelf met de auto naar het vliegveld moet reizen, dan is het fijn dat je daar jouw auto veilig kunt parkeren. Bij Central Parking kun jij gemakkelijk jouw auto parkeren wanneer je op vakantie of op zakenreis gaat. Je rijdt met jouw eigen auto tot de vertrekhal en laat jouw auto parkeren. Snel, eenvoudig en nog goedkoop ook. 

Hoe fijn is het dat jij jouw auto kunt laten parkeren en jij zo laat mogelijk op het vliegveld arriveert. Tijd is schaars en deze manier van parkeren is nog zeer voordelig ook. Central Parking houdt in de gaten wanneer jij weer landt en zorg ervoor dat jouw auto dan weer klaar staat, eventueel gewassen van buiten en binnen. 

Wil jij voordelig en makkelijk jouw auto parkeren wanneer je op vakantie gaat of op zakenreis? Kijk dan snel bij 24/7 Discount voor de mogelijkheden voor het parkeren van jouw auto bij vliegvelden zoals onder andere Schiphol. Profiteer nu van ledenkorting op jouw account wanneer je via 24/7 Discount jouw reservering maakt. Bij 24/7 Discount vind je interessante acties en aanbiedingen van Central Parking en boek jij misschien wel met extra korting. 

Korting Central Parking

Central Parking

5.75% korting
Bezoek Central Parking met korting