Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Als jij een echte verkenner bent en houdt van het bezoeken van leuke steden in de hele wereld om daar op ontdekking te gaan en mee te gaan in de flow van een Citizen, dan moet jij logeren in één van de hotels van CitizenM. CitizenM heeft diverse hotels op mooie plekken over de wereld, zoals in Amsterdam, Londen, New York, Glasgow, Rotterdam en heel veel andere geweldige plaatsen. Je boekt online een leuke hotelkamer bij CitizenM en creëert voor jezelf een leuke trip door die leuke stad met de tips van CitizenM. 

Bij CitizenM kun je gemakkelijk en snel online boeken. Je selecteert de plek waar je heen wilt, zoekt op de datum en checkt direct de beschikbaarheid en boekt. Zo kun jij direct gaan genieten van de voorbereiding op jouw nieuwe avontuur in een andere stad en de leukste hotspots gaan ontdekken. 

Leuke stedentrips boek je online via 24/7 Discount. Je profiteert niet alleen van ledenkorting op jouw account, maar ook vind je er interessante aanbiedingen en acties zodat jij voordelig een leuke trip kunt maken.

Korting CitizenM

CitizenM