Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wil je snel een lekker kopje koffie met smaak? The Coffeeduck Company is marktleider op het gebied van duurzame, hervulbare koffiesystemen. Je vindt hier cups en pads voor veel koffiesystemen als Senseo en Nespresso. Op deze manier maak je snel een lekker kopje koffie en Coffeeduck gebruikt heerlijke gemalen koffie met een ‘ecologische voetafdruk’. Dus ook nog eens goed voor het milieu.

In de webshop van Coffeeduck bestel je heel eenvoudig hervulbare koffie cups en koffie pads. De Coffeeduck Espresso-cup is bijvoorbeeld een hervulbare cup voor losse espresso koffie in je Nespresso apparaat. Zo kun je op een zeer voordelige en duurzame manier genieten van de koffiesmaak van jouw keuze. Bestel eenvoudig online jouw favoriete koffiesmaken. Je bestelling wordt gratis verzonden binnen Nederland en je betaalt veilig via iDeal, PayPal en Visa.

Heb je zin in een lekker ‘bakje’koffie, maar wil je niet teveel betalen? Via 24/7 Discount weet je altijd in welke online koffie en thee winkels er acties zijn. Kijk of er een actiecode van Coffeeduck beschikbaar is en bestel online je favoriete koffie met korting. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op je koffie voor Senseo en Nespresso.

Korting Coffeeduck

Coffeeduck