Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De vervoersmaatschappij Connexxion kennen we natuurlijk allemaal. Maar wist je dat je bij Connexxion Travel ook vakanties en dagtrips kunt boeken? Bij Connexxion Travel vind je jouw ideale dagtrip, evenementenreis, schoolreis of meerdaags reis. Zoek en boek je dagtocht of reis in deze webshop.

Ga met Connexxion Travel op meerdaagse reis naar de Finish Tour de France of Kerstshoppen in Londen. Boek een dagtocht naar de antiekmarkt in Lille of boek een schoolreis naar bijvoorbeeld Linnaeus hof of de Bataviawerf. Vraag een offerte aan voor groepsreizen of bekijk de prijzen online voor een dagtocht. Connexxion Travel is ook gespecialiseerd in groepsvervoer, rolstoelvervoer en VIP vervoer.

Via 24/7 Discount blijf je op de hoogte van kortingsacties en andere leuke aanbiedingen voor dagjes uit en leuke reizen. Denk aan Dolle vakantiedagen of Reis met korting actie. Kijk snel of er een actuele kortingscode van Connexxion Travel tussen staat en boek je evenement of schoolreis. Via 24/7 Discount profiteer je bovendien van ledenkorting!

Korting Connexxion Travel

Connexxion Travel