Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Moeders zijn heel belangrijk. Voor alle kinderen op de wereld, maar elke 2 minuten sterft er ergens ter wereld een moeder tijdens de zwangerschap of bevalling. Dit is vaak onnodig en goede medische zorg had dit kunnen voorkomen. Cordaid Memisa houdt zich bezig met het terugdringen van moedersterfte waar dan ook.

Kijk op de website van Cordaid Memisa en lees wat jij kunt doen om te helpen. Word donateur en help moedersterfte terug te dringen. Je kan naast donateur worden ook helpen als bedrijf of shoppen bij aangesloten webwinkels via HelpMama. Voor al je aankopen ontvangt Cordaid Memisa een vergoeding en dat redt weer levens! Bekijk alle projecten waar Cordaid Memisa zich nu mee bezig houdt en steun hen.

Via 24/7 Discount ben je altijd op de hoogte van acties en aanbiedingen van online winkels. Cordaid Memisa kun jij steunen om moedersterfte tegen te gaan. Kijk snel want misschien is er een actiecode beschikbaar die je voordeel geeft wanneer je donateur wordt van Cordaid Memisa. Profiteer ook nog eens van ledenvoordeel via 24/7 Discount!

Korting Cordaid Memisa

Cordaid Memisa