Ct.nl kortingscode augustus 2022

3.50% korting

C't - IT-magazine voor de liefhebber

https://www.ct.nl/

XSS browsergame – leren over de gevaren van cross-site scripting: speel pentester – review. In het browserspel XSS game injecteer je als pentester code in websites en wil Google je wijzen op de gevaren van cross-site scripting-attacks. Een leuke combinatie van fun en leerzaam dus.

3.50% korting

C't

https://digitaal.ct.nl/

Met de hoeveelheid gevoelige gegevens die je aan allerlei online diensten toevertrouwt, heb je een waterdichte wachtwoordstrategie nodig. In c’t 7/2022 geven we een overzicht van tools om je accounts te beveiligen met sterke wachtwoorden en tweefactorauthenticatie.

3.50% korting

C't

https://digitaal.ct.nl/login

C't. Welkom bij de digitale oplossing van C't Magazine. Vul hieronder je inloggegevens in en krijg direct toegang tot alle inhoud waar je recht op hebt. Heb je nog geen inloggegevens?

3.50% korting

C't - Magazines

https://digitaal.ct.nl/magazines

Met de hoeveelheid gevoelige gegevens die je aan allerlei online diensten toevertrouwt, heb je een waterdichte wachtwoordstrategie nodig. In c’t 7/2022 geven we een overzicht van tools om je accounts te beveiligen met sterke wachtwoorden en tweefactorauthenticatie.

Alles over de CT-scan | Hartstichting

https://www.hartstichting.nl/hart-en-vaatziekten/medische-onderzoeken/ct-scan

een CT-scan betekent een relatief sterke stralingsbelasting: een onderzoek met een CT-scan staat ongeveer gelijk aan 200 röntgenfoto’s; het is een kostbaar onderzoek; er is contrastmiddel nodig om de bloedstroom beter af te beelden; Risico's. Een CT-scan kent weinig risico's. De scan werkt met röntgenstraling.

CT-scan - UMC Utrecht

https://www.umcutrecht.nl/nl/ziekenhuis/onderzoek/ct-scan

Een CT-scan is een onderzoeksmethode waarbij we met röntgenstraling en een computer dunne dwarsdoorsneden oftewel ‘plakjes’ van een onderzoeksgebied maken. Een CT-scan werkt met dezelfde röntgenstralen als bij een ‘gewone’ röntgenfoto. Het verschil met een röntgenfoto is dat het apparaat om u heen draait.

Continue Coaching & Training

https://www.continue-ct.nl/

Continue Coaching & Training. Continue Coaching & Training biedt opleidingen waar professionele ontwikkeling en persoonlijke groei in het middelpunt staan. Om de dynamiek van een ontwikkeling te begrijpen, heb je perspectief nodig. Wij zijn graag een creatieve sparring partner voor u. Wij geven praktisch toepasbare trainingen over Leidinggeven ...

Protect-Effect - P-ct

https://www.p-ct.nl/

Protect-Effect. Protect-Effect is een totaalleverancier van hoogwaardige auto-elektronica. Wij leveren en installeren elektronica zoals alarmsystemen, voertuigvolgsystemen en anti-ongevalsystemen. Zowel voor de zakelijke als particuliere sector leveren wij diverse elektronica en oplossingen. Wij regelen alles: van de installatie tot de nazorg.

ETNA-dealerportaal ETNA Koffiemachines - etna-ct.nl

https://www.etna-ct.nl/dealer-login/

ETNA Coffee Equipment B.V. Expeditieweg 6F 7007 CM Doetinchem +31 (0)314 - 442 442 info@etna-ct.com Meld u aan voor de nieuwsbrief!

Verkocht: Odradastraat 50 5521 CT Eersel [funda]

https://www.funda.nl/koop/verkocht/eersel/huis-42723864-odradastraat-50/

Odradastraat 50 5521 CT Eersel Eersel-kom en Lindeakkers. 100 m² wonen. 329 m² perceel. 4 slaapkamers. Kaart.

C't - IT-magazine voor de liefhebber - Home | Facebook

https://www.facebook.com/ctmagazinenl

ct.nl Black Friday Weggeefweek 2021 - c't Black Friday en Cyber Monday: van dinsdag 23 november tot en met maandag29 november maak je elke dag kans op een van de onderstaande prijzen.

Plofkraken gaan gepaard met steeds zwaardere explosies ... - at5.nl

https://www.at5.nl/artikelen/216324/plofkraken-gaan-gepaard-met-steeds-zwaardere-explosies-wachten-tot-het-echt-misgaat

NL. V. Plofkraken gaan gepaard met steeds zwaardere explosies: "Wachten tot het écht misgaat" 8 augustus 2022, 20.00 uur · Aangepast 8 augustus 2022, 20.14 uur · Door Flip Linssen

Zeldzame tweekoppige schildpad uit Putten krijgt CT-scan | NU.nl

https://www.nu.nl/294519/video/zeldzame-tweekoppige-schildpad-uit-putten-krijgt-ct-scan.html

Vorige week is een bijzondere tweekoppige schildpad geboren bij een schilpaddenkweker in Putten. De schildpad moest donderdag door een CT-scanner om te zien hoe zijn lichaam in elkaar zit.

Gratis IT- magazine C’T - Pepper.com

https://nl.pepper.com/aanbiedingen/gratis-it-magazine-ct-245865

Gratis IT- magazine C’T. Naar deal. Geplaatst op 9 aug 2022 (48 min geleden) Gratis één exemplaar van het, naar mijn mening, beste computer-tijdschrift van Nederland. Normaal kost een los nummer 8,50 Euro (via abo 5,50 euro): Heb jij een bovengemiddelde interesse in computers of een IT-achtergrond?

CT-scan | Thuisarts.nl

https://www.thuisarts.nl/ct-scan

Een CT-scan is een soort 3D-foto van de binnenkant van uw lichaam. Een CT-scan gebeurt met röntgenstralen. Een CT-scan wordt gemaakt op de afdeling radiologie in het ziekenhuis. U ligt op een bed. Dat wordt in een soort ring geschoven. Dit is de CT-scanner. U moet stil blijven liggen tijdens het onderzoek. Het onderzoek doet geen pijn.

≥ ct - Advertenties op Marktplaats

https://www.marktplaats.nl/u/ct/20133842/

Alle advertenties van ct op Marktplaats. Bekijk het aanbod van ct en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen!

CT Learning

https://www.ctlearning.nl/

CT Learning Zwanestraat 56 4451 DW Heinkenszand KVK: 63995069. Judith Kalisvaart +316 344 292 88 Danny de Jong +316 82 30 74 33 Email info@ctlearning.nl

CT-AV, al zo'n 20 jaar dé audiovisuele inrichters van Nederland

https://www.ct-av.nl/

Onze audiovisuele producten kunnen worden gebruikt bij hotels, beurzen, productpresentatie, conferentie, bedrijfsopening. Zo staat CT-AV voor flexibiliteit, maatwerk en ontzorgt ú van alle audiovisuele projecten. Voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. klik hier voor e-mail of bel (010) 438 58 59.

training en begeleiding - CT², creative thinking coaching training

https://ct2.nl/

training en begeleiding - CT², creative thinking coaching training. Een beter functionerend team. Een samenwerkende groep. Een actieve ondernemingsraad. Wij begeleiden; snel en effectief. Lees er hier meer over. over ons. blog. video’s.

CTNET Heerenveen | Thuis in IT

https://www.ctnet.nl/

IT-outsourcing. We verzorgen alles wat je nodig hebt op IT-gebied: van telefonie, laptops en pc's tot software en cloudoplossingen. We denken mee, installeren, zorgen voor onderhoud en ondersteuning. Kortom: CTNET is jouw eigen IT-afdeling. Zo werkt dat.

CT International - Pedicuregroothandel & Opleidingen Uiterlijke Verzorging

https://ctinternational.nl/

CT International is al ruim 20 jaar een betrouwbare pedicuregroothandel en leverancier van producten en opleidingen voor de professionele pedicure, nagelstyliste en schoonheidsspecialiste. Via onze webshop leveren wij meer dan 2000 producten voor de salon, zowel verbruiksproducten als apparatuur en saloninrichting.

Uniek: schildpadje Sorte heeft twee koppen, maar kan 'gewoon ... - ad.nl

https://www.ad.nl/binnenland/uniek-schildpadje-sorte-heeft-twee-koppen-maar-kan-gewoon-150-jaar-oud-worden~a706c64f/

En de kans is best groot dat hij een lang leven voor de boeg heeft, ontdekte dierenarts Anton Fennema vanmiddag na een CT-scan. Uniek: schildpadje Sorte heeft twee koppen, maar kan 'gewoon' 150 ...