Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Om jouw huis lekker warm te houden of warm water te krijgen zonder het te hoeven koken, dan heb jij een CV-ketel nodig. Bij CVtotaal vind je een ruim assortiment aan CV-ketels, radiatoren, convectorputten, vloerverwarming, boilers, ventilatie en meer. Wanneer je een goede CV-ketel hebt, ben je voorlopig goed gesteld, want vaak gaat een CV langer dan 20 jaar mee. Naarmate de jaren zijn verstreken zijn CV's steeds energiezuiniger geworden, CV-ketels vind je van merken als Atag, Nefit, Remeha en vele andere merken.

Bekijk snel het aanbod aan producten op CVtotaal en bespaar flink op jouw energiekosten en gaskosten met een nieuwe CV-ketel. Kijk ook eens voor zonnepanelen, vloerverwarming en meer bij CVtotaal en bestel alles online tegen zeer voordelige prijzen. Bij CVtotaal kun je zelf kiezen wanneer je bestelling wordt geleverd en profiteer je van gratis verzending.

Een verwarmd huis, dat is heerlijk en bij CVtotaal weten ze wat daarvoor nodig is. Kijk snel op 24/7 Discount voor een leuke actiecode voor CVtotaal en bestel direct online zodat jij ledenkorting ontvangt. 

Korting CVtotaal

CVtotaal