Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Het is superhandig om extra spullen op je auto te vervoeren tijdens bijvoorbeeld je (ski) vakantie of als je aan het klussen bent. Met goede dakdragers en dakkoffers van Dakdragers-online.nl kan je goed de weg op. Dakdragers-online.nl is onderdeel van CompleetopWeg.nl. Dakdragers-online.nl verkoopt als erkende dealer sinds 2008 dakkoffers, dakdragers en accessoires van de merken Thule, Hapro, Rhino Rack en Bosal.

Kijk in de webshop voor de juiste dakdragers of dakkoffers voor op jouw auto. Je vindt er ook skidragers, imperiaals, sneeuwkettingen en fietsendragers. Kortom: de juiste materialen voor het vervoeren van jouw spullen. Je kan gemakkelijk online bestellen, maar ook naar de winkel in Noordwijk voor het juiste advies en het afhalen van je artikelen. Dakdragers-online.nl hanteert een snelle levering tussen 1-3 werkdagen en je producten worden gratis bij je thuis bezorgd.

Wil je ook op de hoogte blijven van de beste deals en aanbiedingen in online auto- fietsen- en accessoires winkels? Kijk dan bij 24/7 Discount voor kortingscodes. Kijk of er een actuele kortingscode van Dakdragers-online.nl beschikbaar is wanneer je dakdragers, sneeuwkettingen of fietsendragers nodig hebt. Via 24/7 Discount profiteer je van ledenkorting op je online bestellingen.

Korting Dakdragers-online.nl

Dakdragers-online.nl