Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

De De Amersfoortse basispremie voor 2018 is € 125,50 per maand bij € 385,- eigen risico. Verhoog je het eigen risico maximaal dan ontvang je korting en betaal je slechts € 100,50 per maand. Sluit op Independer een nieuwe De Amersfoortse zorgverzekering af via 24/7 Discount en ontvang 1.125 punten in je account.

Een goede verzekering met vrije keuze in zorginstellingen, specialisten en ziekenhuizen? Bij De Amersfoorste kun je jouw verzekering afsluiten met vrije keuze in zorginstellingen voor een bedrag van € 100,50 per maand met een maximaal verhoogd vrijwillig eigen risico. Bij De Amersfoortse kun je niet alleen een basisverzekering afsluiten, maar kun je ook aanvullende modules toevoegen.

De aanvullende verzekeringen zijn: Aanvulling Compact, Aanvulling Budget, Aanvulling Basis, Aanvulling Uitgebreid en Aanvulling Optimaal. Voor de tandarts zijn dat: Tandarts Basis, Tandarts Extra, Tandarts Uitgebreid en Tandarts Optimaal. Je bepaalt zelf of je een aanvullende verzekering afsluit. Tot slot kun je nog een klein voordeel behalen als je de premie voor een heel jaar in 1 keer betaalt. Je korting is dan 2%.

Korting De Amersfoortse via Independer

De Amersfoortse via Independer