Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Eén van de mooiste vakantieparken van Nederland op de Wadden is toch wel De Krim op Texel. Een prachtig park met vele faciliteiten met maar liefst 350 bungalows en 80 luxe chalets biedt jou de mogelijkheid om heerlijk te kunnen vertoeven op prachtig Texel. Daarnaast heeft De Krim ook 600 comfortabele en grote kampeerplaatsen. De Krim geeft jou het ultieme vakantiegevoel en je kunt er heerlijk eten in diverse restaurants, golven op de golfbaan, schaatsen in de winter en zwemmen in binnen- en buitenzwembad of in de zee. 

Even lekker een rondje fietsen over Texel, slapen in jouw eigen tent of in een luxe bungalow of chalet en wandelen over het strand, het kan bij De Krim met faciliteiten voor jong & oud. Op zoek naar een fijne plek om jouw vakantie te kunnen verblijven? Dan moet jij naar De Krim samen met je gezin, vrienden of familie en heerlijk gaan genieten van een heerlijke vakantieplek.

Op 24/7 Discount vind je de leukste acties en aanbiedingen. Denk hierbij aan vroegboekkorting, lastminute aanbiedingen en meer. Bekijk snel of er voor De Krim een recente actie is en boek direct online en ontvang via 24/7 Discount ledenkorting. 

Korting De Krim

De Krim