Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Wanneer jij bezig bent of bezig gaat met jouw badkamer of toilet, dan wil jij natuurlijk mooie materialen hebben voor een perfecte en sfeervolle uitstraling in jouw badkamer. Je let vaak op het praktische, is het makkelijk schoon te houden, is het comfortabel en ziet het er leuk uit. Bij Designkranenshop vind je een groot assortiment aan badkamer- en keukenaccessoires tegen zeer goede prijzen. Niet alleen kranen vind je bij Designkranenshop, maar ook spoelbakken, kokend water kranen, werkbladen en elektra. 

Designkranenshop is met name gespecialiseerd in Italiaanse design. De accessoires die je vind zijn vaak van Italiaanse makelij en kun je gemakkelijk online bestellen.  Bij een bestelbedrag hoger dan € 200,- betaal je geen verzendkosten en je kunt eventueel in de showroom kijken op maandag t/m zaterdag van 9.00uur tot 17.00uur. Kijk snel of jouw badkamer, keuken of toiletaccessoires er tussen zitten en bestel direct online. 

Jouw designaccessoires voor badkamer, keuken en toilet vind je online via 24/7 Discount. Bij 24/7 Discount blijf je op de hoogte van leuke kortingsacties en aanbiedingen zodat jij profiteert op jouw aankoop. Bekijk snel online de actie van Designkranenshop en bestel vandaag nog via 24/7 Discount met ledenkorting. 

Korting Designkranenshop

Designkranenshop