Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Je mobiele telefoon, een tafel of zelfs je auto voorzien van een originele verpakking zodat je niet snel verveeld raakt. Bij DesignSkins vind je een groot en te gek assortiment aan verschillende stickers om jouw eigen inboedel en apparatuur een eigen tintje te geven. Je kunt online makkelijk zoeken naar een geschikte skin in de vorm van een sticker, een case of een hoesje of je gaat zelf ontwerpen.

Bij DesignSkins vind je een groot assortiment aan verschillende ontwerpen om jouw bureau, schoolaccessoires, telefoon, tafel of iets anders een leuke touch te geven. Zo heb jij bijvoorbeeld geen saaie laptop meer, maar heb je echt iets leuks. Bij DesignSkins profiteer je van een snelle verzending en wordt je product binnen 24 uur in orde gemaakt. Wanneer je niet tevreden bent, kun je het terugsturen.

Op 24/7 Discount blijf jij op de hoogte van interessante aanbiedingen en acties met betrekking tot sfeermakers aan apparatuur en interieur. Zo heb je bijvoorbeeld acties van tijdelijk geen verzendkosten, 2e voor de helft van de prijs, of voordelige printacties. Kijk snel op 24/7 Discount of er voor DesignSkins een couponcode beschikbaar is. Bestel snel online een origineel cadeau en profiteer via 24/7 Discount van ledenkorting op jouw bestelling.

Korting DesignSkins

DesignSkins