Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

In de webwinkel Designstickers kun je schitterende stickers vinden voor gameconsoles zoals PS3, Xbox 360, Nintendo DS, Wii en meer. Zo kun jij jouw leuke gameconsole nog leuker maken en pimpen. Ook heeft Designstickers mooie stickers voor je iPhone of iPad. Geef eenvoudig een persoonlijke tintje aan je elektronica en gadgets.

Naast stickers zijn er ook veel accessoires zoals tasjes, autoladers, stylus pennen, beschermstickers, siliconen beschermingen, controllers en reparatie onderdelen voor gameconsoles zoals scharnieren, schermen, tri-wing schroevendraaiers, accus, kabels in de shop te vinden. De verzendkosten hangen af van de soort bestelling, maar zijn in ieder geval altijd € 2,- en bij een pakket € 6,75. 

Is jouw Wii, telefoon of iets anders wel toe aan een echte pimp? Kijk dan op 24/7 Discount en shop de leukste stickers bij Designstickers. Blijf via 24/7 Discount op de hoogte van leuke kortingsacties zoals gratis verzending en profiteer naast deze korting ook van ledenkorting op jouw account.

 

Korting Designstickers

Designstickers