Inloggen

Onthoud mij
Wachtwoord vergeten? of

Dinnersite is de site waar je een overzicht vind aan diverse restaurants verdeeld over Nederland. Niet alleen vind je er alle restaurants, maar ook vind je er diverse aanbiedingen van de restaurants zodat jij kunt besparen op uit eten gaan. Je kunt zoeken op beschikbaarheid aan plekken in restaurants op data, zoeken op het aantal sterren en bij wat voor soort restaurant je zou willen eten en de beste opties verschijnen in jouw beeldscherm. Het voordeel bij Dinnersite is dat je direct ziet of dat restaurant een leuke actie heeft.

Zoek online via Dinnersite de leukste restaurants en reserveer direct online. Zo profiteer jij van een makkelijke online service voor reserveringen. Ook kun je zoeken op lunch, diner, high-tea en op diverse andere factoren zodat jij precies vindt wat jij zoekt. 

Maak jouw reservering voor een mooi restaurant bij jou in de buurt of tijdens een leuk uitje en doe dat online via Dinnersite. Zo weet jij direct of er plek is en kun je gebruik maken van leuke aanbiedingen. Kijk snel online bij Dinnersite en reserveer via 24/7 Discount met ledenkorting.

Korting Dinnersite

Dinnersite